Survivor 2: Πως μπούκαρε η Σπυροπούλου στο παιχνίδι για να τα κάνει όλα... (Απίστευτο παρασκήνιο)

Survivor 2: Πως μπούκαρε η Σπυροπούλου στο παιχνίδι για να τα κάνει όλα... (Απίστευτο παρασκήνιο)

Σήμερα σας έχουμε ρεπορτάζ για το Survivor 2 που δεν θα το δείτε πουθενά αλλού γραμμένο. Θα σας αποκαλύψουμε πως γίνεται το καστ στο Survivor 2, ποιος παίρνει τις τελικές αποφάσεις για τους παίκτες αλλά και πως μπήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παιχνίδι!

Ξεκινάμε με το καστ... Διαβάστε παρακάτω...

Μάνος Παπαγιάννης: Η κόρη του έμαθε για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου από τον πατέρα της και αντέδρασε! Τι έκανε το κοριτσάκι;

Σας αποκαλύπτουμε ότι το κάστινγκ για τους Μαχητές και τους Διάσημους φέτος αποφασίστηκε να γίνεται όχι μέσα από την δημοφιλία και την αναγνωρισιμότητα των παικτών από την τηλεόραση αλλά ... από την δημοφιλία τους στα social media. Όπως το ακούτε. Οι περισσότεροι παίκτες με βάση το αντικείμενο τους, είτε είναι Μαχητές είτε είναι Διάσημοι έχουν υψηλή δημοφιλία στα social media! Αυτό ήταν μία νέα πρακτική που την πρότεινε ο Τούρκος παραγωγός προκειμένου το Survivor να διεισδύσει δυναμικά στα νεανικά κοινά που άλλωστε ενδιαφέρουν και την τηλεθέαση.

Έλα ντε που αυτό γύρισε μπουμεράνγκ! Το κάστινγκ δεν άρεσε καθόλου μα καθόλου στον κόσμο με αποτέλεσμα το Twitter να πάρει φωτιά για την επιλογή, ιδιαίτερα των Διάσημων. Θορυβήθηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής και έψαχναν με αγωνία μία τηλεπερσόνα που θα κάνει την διαφορά. Κι εδώ θα σας ρίξουμε την βόμβα...Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog,.