Αποκάλυψη! Η κοινή φράση της Παυλίδου και της Νικολαΐδου που έφερε τον Παπαγιάννη στα άκρα! Τι του είπαν και "επιτέθηκε";

Αποκάλυψη! Η κοινή φράση της Παυλίδου και της Νικολαΐδου που έφερε τον Παπαγιάννη στα άκρα! Τι του είπαν και

Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει μπει στο στόχαστρο των μίντια, με τα φώτα να έχουν στραφεί κατά πάνω του και όχι για καλό λόγο.

Αφορμή στάθηκε η καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου, η οποία υποστήριξε πως ο ηθοποιός την ξυλοκόπησε στο καμαρίνι της, μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης "Πετάει Πετάει". Διαβάστε παρακάτω...

Τις συγκεκριμένες καταγγελίες, τις διέψευσε ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος από πλευράς του υποστήριξε πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο και πως η Σοφία Παυλίδου ήταν εκείνη που του επιτέθηκε πρώτη. Μία υπόθεση που θα βρει λύση μόνο στις δικαστικές αίθουσες μιας και οι απόψεις διίστανται!

Την ίδια ώρα ο ηθοποιός, αποκάλυψε ένα νέο στοιχείο που δεν ξέραμε, για τον "κρυφό" ρόλο του Σωτήρη Καλυβάτση, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάνου Παπαγιάννη, ήταν εκείνος που έβαλε τις φιτιλιές κρυφά για να τον εξοργίσει για την Σοφία Παυλίδου, ενώ την ίδια στιγμή ο Καλυβάτσης έβγαινε στις τηλεοράσεις και έδειχνε σοκαρισμένος γι'αυτό που συνέβη. (Αποκάλυψη! Μάνος Παπαγιάννης: "Ο Καλυβάτσης μου έβαλε την φυτιλιά για την Παυλίδου, μου είπε..")

Την ίδια στιγμή που η υπόθεση εμπλέκεται και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, μιας και ο ένας υποστηρίζει κάτι τελείως διαφορετικό από τον άλλον... έρχεται η Κάτια Νικολαΐδου να μην σου αφήσει κανέναν περιθώριο να την διαψεύσεις, αφού όπως σας αποκάλυψε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, είχε δεχθεί κι εκείνη βία από τον Μάνο Παπαγιάννη, όταν πρωταγωνιστούσαν μαζί στην παράσταση "Ποντικοπαγίδα", κάτι που επιβεβαίωσε η ηθοποιός δημόσια.

Το πιο περίεργο στο συγκεκριμένο θέμα είναι πως... Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.