Η υποδοχή της Ελένης Μενεγάκη στην Κατερίνα Ζαρίφη και η απίστευτη ατάκα στον αέρα της εκπομπής που προκάλεσε αμηχανία! (Βίντεο)

Η υποδοχή της Ελένης Μενεγάκη στην Κατερίνα Ζαρίφη και η απίστευτη ατάκα στον αέρα της εκπομπής που προκάλεσε αμηχανία! (Βίντεο)

Και η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε!

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, αυτή την φορά όμως ως καλεσμένη και όχι ως συνεργάτιδα! Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια την υποδέχτηκε στο πλατό λέγοντας αρχικά: "Ήρθε η ώρα να πάρω συνέντευξη από μια γυναίκα, με την οποία συνεργάστηκε για πάνω από μια δεκαετία και πήγε και έκανε καριέρα για πρώτη φορά στο θέατρο. Τώρα τετ-α-τ θα μιλήσουμε γι' αυτό...", ενώ έσπευσε να την αγκαλιάσει σφιχτά και να της δώσει ένα ζουμερό φιλί.

Δείτε ακόμη: Πάγωσε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής! Το πλάνο που δεν έπρεπε να φανεί και η απίστευτη αντίδρασή της! (Βίντεο)

Η Ελένη μάλιστα έκανε διάφορες φιλοφρονήσεις στην Κατερίνα για την εμφάνιση και το στυλ της.

Δείτε ακόμη: Γενέθλια για την κόρη της Ελένης Μενεγάκη: Το πάρτι έκπληξη και η αποκάλυψη της παρουσιάστριας on air! (Βίντεο)

Στην συνέχεια η Κατερίνα της είπε πόσο ωραία είναι φέτος στην εκπομπή και τότε η παρουσιάστρια δεν δίστασε και είπε: "Σ’ ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια. Τα καλά νέα ακούγονται ευχάριστα και είναι αληθινά. Δεν έχεις κανένα λόγο να πεις οτιδήποτε καλό έως οτιδήποτε κακό… να μη λες και κουβέντα…"Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: