Κατερίνα Λάσπα: Η κόρη της μεγάλωσε πολύ! Δείτε πως είναι σήμερα!

Κατερίνα Λάσπα: Η κόρη της μεγάλωσε πολύ! Δείτε πως είναι σήμερα!

Όσοι λένε πως το ταλέντο είναι υπόθεση DNA βρίσκουν απόλυτη επιβεβαίωση στο πρόσωπο της Κατερίνας Λάσπα και της Σάρρας Νικολοπούλου, που έκλεψαν για ακόμα μία φορά την παράσταση με το νάζι και το σκέρτσο τους.

Αν και τον περασμένο Μάιο η παρουσιάστρια γέννησε το δεύτερο παιδί της και η πρωτότοκη ανησυχούσε σαν παιδί ότι θα χάσει την αγάπη της μαμάς της που απολάμβανε εξ ολοκλήρου μέχρι τότε, τελικά όλα δείχνουν ότι παραμένουν δεμένες όσο ποτέ άλλοτε, με πιο πρόσφατη αφορμή την έξοδό τους το περασμένο Σάββατο στο Μαρούσι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Απαράδεκτο να βιαιοπραγεί! Είναι ψυχασθένεια...": Εξοργισμένη γνωστή ηθοποιός με τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη!

Τι κι αν οι χριστουγεννιάτικες διακοπές της Σάρρας τελείωσαν πριν από λίγες μέρες; Μαμά και κόρη δεν άφησαν αυτή τη σπάνια ευκαιρία να πάει χαμένη και σε ένα διάλειμμα από τις σχολικές υποχρεώσεις της μικρής –που μόλις ξεκίνησαν για τη νέα χρονιά– «έπαιξαν» με τον φακό του Youweekly.gr.

Mε ένα πλατύ χαμόγελο και με πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες απόλαυσαν το ακόμα στολισμένο τοπίο και αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τη γιορτινή περίοδο.

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα Ζαρίφη κοίταξε την Μενεγάκη και συγκινήθηκε μιλώντας για...(Βίντεο)

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί μόνο με 1.5€ / Φωτογραφίες: Παναγιώτης Αξιώτης

TAGS