Survivor: Η σκληρή προετοιμασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και το βίντεο πριν ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο! (Βίντεο)

Survivor: Η σκληρή προετοιμασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και το βίντεο πριν ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο! (Βίντεο)

Όπως σας αποκάλυψε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το "άδειασμα" του Ant1, έπειτα από την εντολή της Αραβανή (Εκτός Ant1 την Σπυροπούλου! Το βέτο παρουσιάστριας και η απόγνωση της Κωνσταντίνας!), είπε το μεγάλο "ναι" στον ΣΚΑΙ και το Survivor για να μην μείνει πάλι εκτός τηλεόρασης.

Φυσικά, ο Τούρκος παραγωγός έμεινε πολύ ικανοποιημένος με την αποδοχή της παρουσιάστριας στην πρόταση, μιας και έψαχναν διακαώς κάποια τηλεπερσόνα για να μπει στους "Διάσημους" μετά την δυσαρέστηση του κοινού για τις ομάδες. Διαβάστε παρακάτω...

Φυσικά, η Κωνσταντίνα δεν μπήκε στο ριάλιτι έτσι απλά... Όπως σας αποκάλυψε πάλι το ρεπορτάζ του Youweekly.gr το ποσό που θα παίρνει εβδομαδιαίως ξεπερνάει κάθε φαντασία (Κάθεστε; Το υπέρογκο ποσό που θα παίρνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάθε εβδομάδα από το Survivor 2!)

Και πάμε στο θέμα μας... Η Κωνσταντίνα ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και η ίδια δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ακούσει τα ίδια σχόλια που ακούγονταν για την Λαόυρα Νάργες στο Survivor 1. Έτσι έχει ξεκινήσει εντατικά, σκληρή γυμναστικη, με δικό της προπονητή. Μάλιστα η παρουσιάστρια ανέβασε και ένα βίντεο που κάνει σχοινάκι και προετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο! Δείτε το: