Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοφία Παυλίδου: Οι δηλώσεις μετά την απόλυση του Παπαγιάννη και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του παιδιού της!

Σοφία Παυλίδου: Οι δηλώσεις μετά την απόλυση του Παπαγιάννη και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του παιδιού της!
News 19.01.2018 09:49

Μετά από τον ντόρο που έγινε, το θέατρο Χυτήριο αποφάσισε να απολύσει τον Μάνο Παπαγιάννη από την θεατρική παράσταση "Πετάει Πετάει" όπου πρωταγωνιστούσε.

Μετά από επιθυμία της Σοφίας Παυλίδου αλλά και των υπολοίπων συναδέρφων του, αποφάσισαν να τον βγάλουν εκτός έργου. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, ήδη βγήκε ο Μάνος Παπαγιάννης από την αφίσα ενώ ξεκίνησαν οι προβες με τον αντικαταστάτη του και την Σοφία να γελάει ξανά (Χαμογελάει ξανά η Σοφία Παυλίδου! Η πρώτη φωτογραφία επί σκηνής με τον νέο της συμπρωταγωνιστή)

Η εκπομπή "Φτιάξε Καφε" επικοινώνησε με την Σοφία Παυλίδου για να εξασφαλίσουν κάποιες δηλώσεις για την απόλυση του Μάνου Παπαγιάννη όμως η ίδια απάντησε με έντονο ύφος: «Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά από εδώ και πέρα η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και οποιαδήποτε δήλωση και αναπαραγωγή κάνει κακό στα παιδιά μου. Θα ήθελα να τελειώσει εδώ… Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον…». - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Share