Ανακοίνωση βόμβα από τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Μπαίνει στο "Τατουάζ"! Ο ρόλος έκπληξη που θα κάνει...(Βίντεο)

Ανακοίνωση βόμβα από τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Μπαίνει στο

Μια ανατρεπτική ανακοίνωση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο στον αέρα της Ελένης Μενεγάκη.

Ο νικητής του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha και μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα. Διαβάστε παρακάτω...

Όμως όχι, δεν θα παρουσιάζει ούτε το Βachelor, ούτε όσα άλλα ακούστηκαν πως του προτάθηκαν!

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως ο Ντάνος μπαίνει στην οικογένεια του σταθμού του Alpha και μάλιστα σε σειρά που δεν φαντάζεστε!

Εκείνος είπε με χιούμορ: «Έφτασα στα 36 μου και το είχα σκεφτεί πάρα πολύ στο παρελθόν να κάνω πάνω μου ένα τατουάζ. Τελικά δεν το αποφάσισα ποτέ γιατί δεν ήξερα τι να αποφασίσω να βάλω πάνω μου μόνιμα… Αποφάσισα να κάνω ένα τατουάζ».

Δείτε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: Μίλησε ανοιχτά για την Κατερίνα Δαλάκα! Είναι ζευγάρι;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκινά στη δημοφιλή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!«Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο για εμένα και να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο που είναι κάτι καινούριο για εμένα. Θα συμμετέχω στο Τατουάζ», ανέφερε αρχικά ο Ντάνος και συνέχισε: «Ήταν μία μεγάλη πρόταση για εμένα. Δεν είναι κάτι που αποφάσισα χτες και είπα πάμε. Η πρόταση μου είχε γίνει από το καλοκαίρι. Και ο Αντρέας και ο Κούλης μετά από όλα αυτά που συζητήσαμε έχουμε δει ότι είναι εφικτό. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το καινούριο το πράγμα. Έχουν δείξει ότι είναι μία τρομερή ομάδα και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να είμαι αξιοπρεπής και να μπω σε όλη αυτή την επιτυχία».

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το ταξίδι της με τον Μάκη που δεν ήξερε κανείς! Οι βουτιές στο Μεξικό και το βίντεο...

Ο Γιώργος εξήγησε πως για την απόφασή του έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Γιώργος Χρανιώτης, ειδικά μετά από όσα είχε πει στο Survivor Πανόραμα!

«Δεν θα είμαι ο Γιώργος, θα είμαι ο Στέφανος. Θεωρώ ότι έχει προσαρμοστεί πάρα πολύ σε εμένα. Τουλάχιστον κατά 50% είναι όπως είμαι εγώ σαν Γιώργος», είπε ο Ντάνος για το ρόλο που πρόκειται να αναλάβει χωρίς να θέλει να πει περισσότερα.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε σχετική φωτογραφία όπου ο Ντάνος υπογράφει το συμβόλαιό του!

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη: