Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανακοίνωσε την συμμετοχή της στο Survivor! Το βίντεο από το αεροπλάνο! Έφυγε για Άγιο Δομίνικο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανακοίνωσε την συμμετοχή της στο Survivor! Το βίντεο από το αεροπλάνο! Έφυγε για Άγιο Δομίνικο!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το άδειασμα από τον Ant1 και το Dancing With The Stars, έπειτα από εντολή της Ευαγγελίας Αραβανή με την οποία είχαν "μαλλιοτραβηχτεί" επί εποχή Alpha (Εκτός Ant1 την Σπυροπούλου! Το βέτο παρουσιάστριας και η απόγνωση της Κωνσταντίνας!), αποφάσισε να πει το μεγάλο "ναι" στο Survivor.

Μπορεί το Youweekly.gr να σας το είχε γράψει πρώτα από όλους ότι η Κωνσταντίνα μπαίνει στο παιχνίδι, ωστόσο ούτε εκείνη ούτε το κανάλι είχαν κάνει την οποιαδήποτε ανακοίνωση γι'αυτό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κάθεστε; Το υπέρογκο ποσό που θα παίρνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάθε εβδομάδα από το Survivor 2!

Ήρθε όμως η ώρα... λίγο πριν την πρεμιέρα, η Κωνσταντίνα εφυγε για Άγιο Δομίνικο και το ανακοίνωσε λίγο πριν μπει μέσα και φύγει η πτήση της. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα την δούμε στην πρεμιέρα μιας και για το πρώτο αγώνισμα έχει ολοκληρωθεί το γύρισμα. (Survivor 2: Spoiler από τον Τούρκο παραγωγό! "Ανέβασε" στο Instagram τον πρώτο στίβο μάχης!)

Η ίδια είπε: "Γεια σας! Μήπως θα έπρεπε να είμαι κάπου αλλού αυτή την στιγμή; Μήπως πρέπει να φύγω", είπε ενώ έμπαινε στο αεροπλάνο ενώ είπε στην συνέχεια... "Εγώ είμαι έτοιμη!" - Δείτε τα βίντεο: