"Ο Μάνος Παπαγιάννης παραδέχτηκε δημόσια τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου" (Βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη μίλησε η Βάσια Παναγοπούλου για την υπόθεση Παπαγιάννη!

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου όπου πρωταγωνιστούσαν και οι δύο ηθοποιοί ξέσπασε για τις κατηγορίες που δέχτηκε σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε τον καβγά του Μάνου και της Σοφίας και αποκάλυψε πως ο Παπαγιάννης παραδέχτηκε δημόσια αυτό που συνέβη και αυτό της ήταν αρκετό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άβαφη και ταλαιπωρημένη η Σοφία Παυλίδου μπροστά στην κάμερα! Τα αισθήματά της μετά την απομάκρυνση του Παπαγιάννη! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα είπε: "Το παραδέχτηκε ο Μάνος δημόσια και για μένα αυτό είναι αρκετό. Όμως όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η μεν Σοφία να πάει στο νοσοκομείο και να μας στείλει χαρτιά με αναρρωτικές άδειες και ο Μάνος, τον οποίο είδα την επόμενη μέρα, είχε αμυχές στο πρόσωπο. Με στεναχωρεί όλο αυτό, όμως το θέατρο οφείλει να έχει κανόνες! Ο Μάνος μου είπε ότι σε απαλλάσσω και φεύγω από την παράσταση. Η Αγγελική Δαλιάνη δεν ήθελε να έρθει και οφείλω να το ευχαριστήσω το κορίτσι", δήλωσε και συνέχισε:

Δείτε ακόμη: Δεν είναι μόνο η υπόθεση Παπαγιάννη-Παυλίδου! Οι τραγικές ιστορίες που συμβαίνουν στα παρασκήνια! Ξυλοδαρμοί, θάνατοι και βρισιές! Αποκαλύπτουμε και τα ονόματα...

"Απολογούμαι που έδιωξα τον Μάνο Παπαγιάννη αλλά ακούω τη συνείδησή μου! Δεν θα μου πει κανένας πώς να διαχειριστώ τη βία. Δεν μασάω από απειλές και εκφοβισμούς"! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: