Master Chef: Έκοψαν τον αδερφό του Αΐβάζη κι εκείνος ξέσπασε: "Είναι άδικο! Δεν θα σωπάσω..." (Βίντεο)

Master Chef: Έκοψαν τον αδερφό του Αΐβάζη κι εκείνος ξέσπασε:

Οι οντισιόν του Master Chef τελείωσε και ολοκληρώθηκε η ομάδα που θα μπει στο σπίτι για να ξεκινήσει κανονικά η διαδικασία του διαγωνισμού.

Ωστόσο ανάμεσα στους παίκτες που κόπηκαν από το παιχνίδι, ήταν και ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδης! Οι κριτές του είπαν πως δεν είδαν το ίδιο πάθος στο πιάτο του, όπως το είχαν παρατηρήσει στο πρώτο επεισόδιο και αποφάσισαν να μην του δώσουν μία θέση μέσα στο σπίτι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άβαφη και ταλαιπωρημένη η Σοφία Παυλίδου μπροστά στην κάμερα! Τα αισθήματά της μετά την απομάκρυνση του Παπαγιάννη! (Βίντεο)

Ο Αλκιβιάδης βγαίνοντας από την αίθουσα δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό του και ξέσπασε λέγοντας: "Δεν περάσαμε! Εντάξει εγώ θεωρώ, επειδή είμαι ειλικρινής σαν άνθρωπος και δεν θέλω να σωπάσω, ούτε να παίξω θέατρο, είναι μεγάλη αδικία αυτό που έγινε! Βλέπω άτομα που πέρασαν και δεν έπρεπε καν να είναι εδώ με βάση τις δυνατότητες τους! Πάντα είμαι ειλικρινής και έτσι θα παραμείνω! Αυτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο!", και σηκώθηκε και έφυγε! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί (συγκεκριμένα: 01:15:00):