Χριστίνα Κολέτσα: Σε σχέση με παίκτη του Nomads! Δεν φαντάζεστε με ποιον...

Χριστίνα Κολέτσα: Σε σχέση με παίκτη του Nomads! Δεν φαντάζεστε με ποιον...

Πρώτο το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει την σχέση που είχε η Χριστίνα Κολέτσα όσο ήταν στο παιχνίδι με γνωστό γιατρό.

Ωστόσο, το βέτο των γονιών του ήταν αρκετό για να χωρίσει την τραγουδίστρια μιας και με την έκταση που πήρε η σχέση του με το παιχνίδι και την δημοσιότητα, αναγκάστηκε ο γιατρός να την αφήσει αφού δεν άρμοζε αυτό στην οικογένεια τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Η πρώτη διαρροή! Ποιος είναι ο παίκτης "βαρίδι"στους "Διάσημους", τι έδειξε η πρώτη μέρα!

Σιγά που θα κάτσει να σκάσει όμως η Χριστίνα...

Κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα Real το οποίο σίγουρα θα σκάσει σαν βόμβα, μιας και υποστηρίζει πως η Χριστίνα Κολέτσα έχει έρθει πολύ κοντά με τον Κωνσταντίνο Οροκλό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να το αποκαλύψουμε και να μιλάμε ξεκάθαρα για το νέο ζευγάρι της showbiz. Οι δυο τους ήρθαν κοντά από τότε που επέστρεψαν Ελλάδα και είναι αχώριστοι.

Προς το παρόν μέχρι να δουν ότι η σχέση πάει καλά δεν θα το παραδεχτούν! Θα προσπαθήσουν να το κρατήσουν μεταξύ τους μέχρι να σιγουρευτούν!

Την ίδια ώρα το Youweekly.gr επικοινώνησε με την τραγουδίστρια για να δει αν ισχύει η συγκεκριμένη είδηση και να απαντήσει... Χριστίνα Κολέτσα: Η αλήθεια για την σχέση με τον Οροκλό! Η απάντηση της τραγουδίστριας...