Dancing with the Stars: Έκλεισε η κριτική επιτροπή! Θα είναι τελικά ο Γιώργος Λιάγκας;

Dancing with the Stars: Έκλεισε η κριτική επιτροπή! Θα είναι τελικά ο Γιώργος Λιάγκας;

Το ποιοι θα χορέψουν στο πλατό του Dancing with the Stars είναι πλέον γνωστό!

Ποιοι θα είναι όμως στην κριτική επιτροπή και θα βαθμολογούν τους χορευτές δεν ήταν 100% επιβεβαιωμένο! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελεονώρα Μελέτη πάντως είπε το μεγάλο ναι και θα είναι στην επιτροπή µαζί µε την Γκαλένα Βελίκοβα, τον Αλέξη Κωστάλα και τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή: Το πρόβλημα της τριχοφυΐας και η αρετουσάριστη φωτογραφία!

Τα δημοσιεύματα θέλουν και τον Γιώργο Λιάγκα να κάθεται στην καρέκλα του κριτή, όμως ακόμα δεν είναι σίγουρο!

Σχετικά με τους διαγωνιζόµενους, σύμφωνα με την Real θα βρεθεί από το πάνελ του «Πρωινού», ο Κώστας Τσουρός, και επίσης ο ∆ηµήτρης Κόκκοτας, ο Αλµπέρτο Εσκενάζυ, ο Ανθιµος Ανανιάδης, ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Βαγγέλης Κακουριώτης, µέλος του συγκροτήµατος Boyz and noise.

Ενδιαφέρον θα προκαλέσει σίγουρα και η συμμετοχή του παραολυµπιονίκη στίβου Μιχάλη Σεΐτη, ο οποίος µε ακρωτηριασµένο το δεξί του άκρο έχει πάρει χρυσό µετάλλιο στο Παγκόσµιο Πρωτάθληµα στίβου στα 400 µ.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιβεβαίωσε ότι την "έφαγε" από το DWTS η... - Απάντηση φωτιά (Βίντεο)

Η ομάδα των γυναικών έχει σχεδόν κλείσει! Βέβαιη είναι η συµµετοχή της Χριστίνας Λαµπίρη, της ∆ωροθέας Μερκούρη, της Μαρίας Κορινθίου, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Μυριέλλας Κουρεντή, ενώ πολύ κοντά στο... φώτο φίνις είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη -συζητά και η έτερη αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη-, η Ολγα Πηλιάκη, που µετείχε και στο «Nomads», και η Αννυ Πανταζή, αδελφή της Κλέλιας.