Δείτε για πρώτη φορά τον μπαμπά της Αποστολίας Ζώη! Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση η τραγουδίστρια μετά τον θάνατό του!

Δείτε για πρώτη φορά τον μπαμπά της Αποστολίας Ζώη! Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση η τραγουδίστρια μετά τον θάνατό του!

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Αποστολία Ζώη, αφού ο αγαπημένος της μπαμπάς έφυγε από την ζωή μόλις χθες!

Όπως είχε δηλώσει πολλές φορές η ίδια μέσα από την συμμετοχή της στο Nomads, ο πατέρας της ήταν ο άνθρωπος που της έδινε δύναμη και ήταν ο ήρωάς της! Διαβάστε παρακάτω...

Ο μπαμπάς της πάλευε με τον καρκίνο εδώ και καιρό, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε! (Πένθος για την Αποστολία Ζώη! Ο θάνατος του πατέρα της που την τσάκισε! Η σπαρακτική ανάρτηση...)

Ο ίδιος της είχε τεράστια αδυναμία και αυτό το εξέφραζε και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook! Μάλιστα, όταν η τραγουδίστρια αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να ταξιδέψει στις Φιλιππίνες για να πάει στο Nomads ήταν στο πλευρό της και είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για την κορούλα του! (Αποστολία Ζώη: Το τρυφερό μήνυμα του μπαμπά της όταν εκείνη έφευγε για το Nomads!)

Η Αποστολία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατό του, αλλά επειδή είναι δυνατή προσπαθεί να στηρίξει την οικογένειά της και τις αδερφές της, οι οποίες επίσης βρίσκονται σε αβάσταχτη θλίψη!

Δείτε ακόμη: H Αποστολία Ζώη ανοίγει το σπίτι της! Φωτογραφίες από το εσωτερικό του girly διαμερίσματός της στην Κηφισιά!

Δείτε για πρώτη φορά τον "ήρωα" της τραγουδίστριας: