Survivor 2: Οι σαρωτικές αλλαγές για φέτος! Τι θα γίνει με την ασυλία των παικτών; Ποιο είναι το καινούριο έπαθλο; (Βίντεο)

Survivor 2: Οι σαρωτικές αλλαγές για φέτος! Τι θα γίνει με την ασυλία των παικτών; Ποιο είναι το καινούριο έπαθλο; (Βίντεο)

Μαχητές και Διάσημοι βρέθηκαν σήμερα στο πρώτο συμβούλιο του νησιού και ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε τις σαρωτικές αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι!

Οι αλλαγές αυτές αφορούν τόσο τα έπαθλα όσο και τις ασυλίες των παικτών! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σάκης συγκεκριμένα ανέφερε: "Φέτος το παιχνίδι παίζεται κάπως διαφορετικά! Κάθε εβδομάδα όπως ήδη γνωρίζετε, αγωνίζεστε για κάποιο έπαθλο! Φέτος θα προστεθεί ένα νέο έπαθλο! Θα αγωνιστείτε για κάτι που θα σας λείπει πάρα πολύ! Θα έχετε την δυνατότητα να αγωνιστείτε για ένα έπαθλο που θα σας χαρίσει κάποιες ανέσεις και κάποια στοιχεία πολιτισμού! Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες όμως τώρα", είπε και συνέχισε:

"Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι ότι η ομάδα που χάνει την ασυλία με τα μέχρι τώρα δεδομένα, παίζει κι ένα παιχνίδι ατομικής ασυλίας, όπου δύο την κερδίζουν και δεν μπορούν να ψηφιστούν! Φέτος όμως θα είναι ένας αυτός ή αυτή που θα κερδίζει την ατομική ασυλία! Ο δεύτερος παίκτης που θα παίρνει ατομική ασυλία θα βγαίνει βάση της απόδοσής σας στα αγωνίσματα! Στο τέλος της εβδομάδας ο παίκτης που τα έχει πάει καλύτερα στους αγώνες παίρνει αυτομάτως ατομική ασυλία!", είπε και πρόσθεσε λέγοντας: "Ελπίζω αυτές οι αλλαγές να μην σας κάνουν να βάλετε το προσωπικό σας συμφέρον πάνω από της ομάδας!"!

Τέλος είπε: "Θα προστεθούν και στις δύο ομάδες παίκτες που δεν έχετε γνωρίσει, που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα του παιχνιδιού! Επίσης αν κάποιος από εσάς τραυματιστεί, οι παίκτες αυτοί που περιμένουν θα προστεθούν στο παιχνίδι!" Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: