Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Τελείωνε η ζωή μου! Πέθαινα!": Η σπαρακτική εξομολόγηση της Ειρήνης Μερκούρη για το πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζε κανείς!

News 23.01.2018 16:10

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Ειρήνη Μερκούρη, η οποία είναι πλέον γνωστό πως πιστεύει πολύ στο Θεό!

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζε κανείς! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η σπόντα του Λιάγκα στον Λάτσιο για το κόψιμο του «Late Night»! «Ένιωθε τύψεις και με έβαλε στο Dancing»!

Η Ειρήνη Μερκούρη δήλωσε στην εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια: «Πιστεύω πως από θαύμα ζω. Τέλειωνε η ζωή μου. Πέθαινα. Μόνο ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει μπορεί να το καταλάβει. Επί ένα μήνα είχα μία κύστη που, ευτυχώς, τελικά δεν ήταν καρκίνος, αλλιώς θα είχα πεθάνει δύο ημέρες μετά την εγχείρηση. Τελείωνα! Οι γιατροί αρχικά δεν την είχαν εντοπίσει. Με έδιωχναν από το νοσοκομείο. Στο τέλος μου είπαν “είναι δική μας ευθύνη που δεν το ανακαλύψαμε νωρίτερα”».

Δείτε ακόμη: Ραγίζει καρδιές ο Γρηγόρης Γκουντάρας! H σπαρακτική πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της πεθεράς του...

Ανάμεσα σε άλλα, το απόσπασμα της συνέντευξής της δημοσίευσε η Espresso και αναφέρει για το «θαύμα» που βίωσε: «Κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, ο μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας κάποια στιγμή είπε “Ουράνιες δυνάμεις…”. Ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι παρέλυσα ολόκληρη έξω από την Αγία Τράπεζα, έξω από την Ωραία Πύλη! Εκείνη την ώρα μου ήρθε η εικόνα των ουράνιων δυνάμεων στο μυαλό – δηλαδή τι γίνεται πάνω στον Παράδεισο και η υπόκλιση του Αρχαγγέλου στον Χριστό! Κάποιος που δεν καταλαβαίνει και δεν το ζει μπορεί να σκεφτεί ότι αυτή παίρνει ναρκωτικά ή είναι ψυχοπαθής. Το λέω ξεκάθαρα: ναρκωτικά δεν έχω πάρει ποτέ και δόξα τω Θεώ, δεν έχω πάει στον ψυχίατρο».

Share