Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη φωτιά από γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό: "Κεράτωσα τον σύντροφό μου γιατί..."

Αποκάλυψη φωτιά από γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό:
News 23.01.2018 19:44

Eίχε επικοινωνία και με τον άλλον και το έπαιζε διπλό ταμπλό…

Η ηθοποιός Μαρία Δρακοπούλου, την οποία γνωρίσαμε από τις σαπουνόπερες «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή» αποκάλυψε πως αν και δεν το συνηθίζει, έχει υπάρξει άπιστη σε σχέση της επειδή ο σύντροφός της την θεωρούσε δεδομένη. Διαβάστε παρακάτω...

«Ένιωθα σαν την βαλίτσα που την πάρκαρε όπου ήθελε. Μια μέρα του είπα ‘δεν πάω κομπάρσος στη δουλειά μου, δε θα είμαι κομπάρσος στη δική σου ζωή’. Δε με άκουσε κι άρχισα να προκαλώ την τύχη μου. Κάποια στιγμή, όταν είδα ότι ένας μου άρεσε αρκετά, άρχισα να βγαίνω συστηματικά μαζί του για να δω που πάει το έργο».

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Στο πλευρό του Παρθένη η πρώην του, Ναταλία Γερμανού! Η ανάρτηση της στο twitter που τα λέει όλα...

Παράλληλα, είχε επικοινωνία και με τον άλλον και το έπαιζε διπλό ταμπλό για να τον τιμωρήσει, αλλά και για να καταλάβει και η ίδια πώς ένιωθε.

Τελικά, όμως, παραδέχθηκε την απιστία στον σύντροφό της και του εξήγησε ότι θέλει να λύσουν τα προβλήματά τους. Εκείνος την κατάλαβε και το δούλεψαν, ενώ όσον αφορά το τρίτο πρόσωπο, ήξερε από την πρώτη στιγμή τι παίζει οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Share