Αποκλειστικό! Κωνσταντίνος Οροκλός: Μας αποκάλυψε πόσες χιλιάδες ευρώ πήρε από το Nomads...

Αποκλειστικό! Κωνσταντίνος Οροκλός: Μας αποκάλυψε πόσες χιλιάδες ευρώ πήρε από το Nomads...

Δεν φοβήθηκε την πείνα και τις κακουχίες, πήγε στο Nomads για διακοπές και γύρισε με 32.500 ευρώ στην τσέπη και το ασημένιο έπαθλο στις αποσκευές του. Ο Κωνσταντίνος Οροκλός μάς άνοιξε το σπίτι του στη Νέα Ερυθραία, μας αποκαλύπτει τι σκεφτόταν κατά την παραμονή του στο Palawan και μας περιγράφει περιστατικά από την 20ετή θητεία του στους αιθέρες και σε νυχτερινά μαγαζιά, που θα ενέπνεαν ακόμα και τους σεναριογράφους του Hangover...

Μεγαλώνει το μαλλί του εδώ και πεντέμισι χρόνια, έχει κάνει τρέλες για γυναίκες, ωστόσο δεν αποχωρίζεται τη θρυλική χαίτη του για τίποτα πλέον. Παρότι μόλις γύρισε στη ζεστασιά και στη θαλπωρή του σπιτιού του, 7 κιλά ελαφρύτερος, λέει πως είναι έτοιμος να πάει στο Survivor 3 και πως θα δηλώσει συμμετοχή για την ομάδα των «Διασήμων».Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2 trailer: Η Χατζίδου "καρφώνει" τους συμπαίκτες της! Μπαίνει η Σπυροπούλου στο παιχνίδι και γίνεται κόλαση! (Βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός, εκτός αυτό, μας αποκάλυψε στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Κακογιάννη ακριβώς το χρηματικό ποσό που έλαβε από το Nomads, και πραγματικά μείναμε άφωνοι! Και με το ποσό και με την ειλικρίνεια του!

Πώς αποφάσισες να πας στην άλλη άκρη του κόσμου;

Είναι το πιο εύκολο πράγμα που έκανα ποτέ. Τα τελευταία χρόνια με τα μαγαζιά έχω πάρα πολλά άγχη, με κυνηγάνε ΦΠΑ, ΙΚΑ, ΔΕΗ, ενοίκια κ.λπ. και είπα: «Θα τα αφήσω σε υπεύθυνα χέρια και θα πάω να αδειάσω το κεφάλι μου»

Είχες οικονομικές δυσκολίες;

Έχω ακόμα.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκίνησε τα γυρίσματα για το "Τατουάζ"! Η πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες

Αλλά κέρδισες 32.500 ευρώ...

Από αυτά, αν πάρω ένα 20άρικο με τις κρατήσεις θα είμαι ευχαριστημένος. Χρωστάω 5.000 ευρώ απ' το 2010 σε έναν φίλο μου και θέλω να του τα δώσω, γιατί με εμπιστεύτηκε. Οπότε με 15.000 ευρώ σώνεσαι; Εντάξει, για έναν χρόνο δεν θα πεινάσω.

Η Αποστολία Ζώη ήξερε ότι χρώσταγες λεφτά;

Η συμφωνία που κάναμε δεν είχε να κάνει με τις υποχρεώσεις του καθενός. Φτάσαμε μέχρι το τέλος και ήταν κρίμα ο δεύτερος που έχει κάνει τα ίδια με τον πρώτο να φύγει με μηδέν.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€

TAGS