Master Chef 2: Εξοργισμένος ο Κοντίζας με κίνηση παίκτη μπροστά στις κάμερες! Του έβαλε τις φωνές (Βίντεο)

Master Chef 2: Εξοργισμένος ο Κοντίζας με κίνηση παίκτη μπροστά στις κάμερες! Του έβαλε τις φωνές (Βίντεο)

Για πρώτη φορά οι 22 παίκτες που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας το πρώτο τεστ δημιουργικότητας.

Μπροστά στους κριτές εμφανίστηκε ο Κωσταντίνος Σεφέρης και μέσα σε δευτερόλεπτα κατάφερε να κάνει τον Σωτήρη Κοντιζά έξαλλο! Τι συνέβη ακριβώς; διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξηγεί το παρασκήνιο... της παρεξήγησης με τον Βασάλο! «Τον είπα φίλο μου γιατί...»

Αφορμή για να γίνει έξαλλος ο κριτής, και να του βάλει τις φωνές μπροστά σε όλους, ήταν το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος, έκανε την κίνηση και πήγε το πιάτο μπροστά στους κριτές ενώ είχε μέσα υπερβολικό ξύσμα λεμονιού και δεν μπήκε καν στην διαδικασία να το δοκιμάσει. Ο Κοντιζάς φημίζεται για την αυστηρότητά του και φυσικά δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο!

«Θα μας τρελάνεις. Φάε αυτό. Μουδιάζει όλο το στόμα. Παρακαλώ εξήγησε. Το δοκίμασες; Και σου άρεσε;».Είπε στον παίκτη και τον έβαλε να δοκιμάσει το πιάτο ενώ μετά πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης «Κωστή μου συγγνώμη αλλά το πιάτο σου δεν τρώγεται».

Δείτε επίσης: Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά ανοιχτά για την διαμάχη της με τον ΣΚΑΙ! Οι ατάκες κόλαφος και τα καρφιά στην Μαραγκουδάκη!

Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο: