Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Master Chef 2: Εξοργισμένος ο Κοντίζας με κίνηση παίκτη μπροστά στις κάμερες! Του έβαλε τις φωνές (Βίντεο)

Master Chef 2: Εξοργισμένος ο Κοντίζας με κίνηση παίκτη μπροστά στις κάμερες! Του έβαλε τις φωνές (Βίντεο)
News 24.01.2018 09:02

Για πρώτη φορά οι 22 παίκτες που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας το πρώτο τεστ δημιουργικότητας.

Μπροστά στους κριτές εμφανίστηκε ο Κωσταντίνος Σεφέρης και μέσα σε δευτερόλεπτα κατάφερε να κάνει τον Σωτήρη Κοντιζά έξαλλο! Τι συνέβη ακριβώς; διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξηγεί το παρασκήνιο... της παρεξήγησης με τον Βασάλο! «Τον είπα φίλο μου γιατί...»

Αφορμή για να γίνει έξαλλος ο κριτής, και να του βάλει τις φωνές μπροστά σε όλους, ήταν το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος, έκανε την κίνηση και πήγε το πιάτο μπροστά στους κριτές ενώ είχε μέσα υπερβολικό ξύσμα λεμονιού και δεν μπήκε καν στην διαδικασία να το δοκιμάσει. Ο Κοντιζάς φημίζεται για την αυστηρότητά του και φυσικά δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο!

«Θα μας τρελάνεις. Φάε αυτό. Μουδιάζει όλο το στόμα. Παρακαλώ εξήγησε. Το δοκίμασες; Και σου άρεσε;».Είπε στον παίκτη και τον έβαλε να δοκιμάσει το πιάτο ενώ μετά πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης «Κωστή μου συγγνώμη αλλά το πιάτο σου δεν τρώγεται».

Δείτε επίσης: Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά ανοιχτά για την διαμάχη της με τον ΣΚΑΙ! Οι ατάκες κόλαφος και τα καρφιά στην Μαραγκουδάκη!

Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο:

Share