Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Έμενα στην ίδια πολυκατοικία με την Ελένη Μενεγάκη και..." Η "μαρτυρία" που αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της παρουσιάστριας!

News 25.01.2018 11:50

Έχουν ακουστεί πολλά μέσα στα τόσα χρόνια καριέρας της για τα "πρόσωπά' της και τις εκρήξεις της.

Μάλιστα πριν κάποιους μήνες είχε βγει στο φως της δημοσιότητας ένα απίστευτο περιστατικό που κατήγγειλε συνεργάτη της με την Ελένη να έχει γίνει έξαλλη μαζί του και να του πετάει ένα ντοσιέ στο κεφάλι στα γραφεία του ALPHA(«Η Μενεγάκη είχε νεύρα και μου πέταξε ένα ντοσιέ στο κεφάλι»: Απίστευτη καταγγελία για την παρουσιάστρια)Tώρα λοιπόν ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακόμα μια ιστορία για το πρόσωπο της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης από γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Survivor: Τραγική ειρωνεία! Η Καινούργιου σχολιάζει την εμφάνιση της Σπυροπούλου και κλαίνε και οι πέτρες! Δείτε και θα καταλάβετε!

Ο λόγος για την Δήμητρα Παπίου, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, αποκάλυψε πως παλιότερα είχε τύχει να μείνει στην ίδια πολυκατοικία με την Ελένη Μενεγάκη και ανέφερε λεπτομέρειες για το απλό καθημερινό πρόσωπο της παρουσιάστριας.

Δείτε επίσης: O Γιώργος Αγγελόπουλος το διαψεύδει όμως... Δείτε τα τρυφερά ενσταντανέ στα μπουζούκια με την Δαλάκα που μαρτυρούν την σχέση τους! (Photos)

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως «Πάντα ήταν ευγενική, κούκλα, όμορφη. Το χαρακτηριστικό της είναι... το οποίο το θυμάμαι πάντα που το έλεγε, "Δήμητρα, εγώ θα κάνω δέκα παιδιά» ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην φιλία τους αλλά και στους διαλόγους που έκαναν.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

Share