Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο στην αγκαλιά και η αποκάλυψη...

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο στην αγκαλιά και η αποκάλυψη...

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνη της και δείχνει πολύ ευτυχισμένη! Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο “Happy Day” ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός στον αέρα της εκπομπής πριν από λίγες μέρες, εφόσον μάλιστα δεν θα μπορούσε να το κρύψει άλλο: η «κοιλίτσα» της έχει αρχίσει και φαίνεται!

Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, τη θέλουν να τελεί με τον σύντροφό της, Άρη Γούτο, πολιτικό γάμο πριν τη γέννηση του μωρού τους που αναμένεται στις αρχές του καλοκαιριού. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: DWTS: Καταχειροκροτήθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη στον πρώτο της χορό! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί...

Η γλυκιά Φλορίντα δεν κρύβει, βεβαίως, την αγωνία της για τη στιγμή που θα κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της, ωστόσο ήδη ξεκίνησε …πρόβες, αφού με αφορμή θέμα για παιδικές τροφές στην εκπομπή βρέθηκε μ’ ένα νεογέννητο μωρό στην αγκαλιά της!

«Η γαλήνη είναι αυτό το πανέμορφο, ήσυχο, γλυκό μωράκι μόλις 9 ημερών» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με το μωρό που ανέβασε στο Instagram συμπληρώνοντας με hash tags «έρχεται σύντομα μωρό», «δεν μπορώ να περιμένω».

Δείτε επίσης: Μaster Chef 2: Οικειοθελής αποχώρηση βόμβα από το παιχνίδι!

Η λήψη της φωτογραφία, μάλιστα, είναι τέτοια που μαζί με τον μπέμπη στην αγκαλιά της Φλορίντας φαίνεται και η δική της φουσκωμένη κοιλιά μέσα από το στενό φόρεμά της.

Η γαλήνη είναι αυτό το πανέμορφο,ήσυχο,γλυκό μωράκι μόλις 9 ημερών..#babyiscomingsoon #icantwait#happyday