Νίκος Οικονομόπουλος - Βίκυ Κάβουρα: Αυτός ήταν ο λόγος που ο τραγουδιστής χώρισε την ηθοποιό!

Νίκος Οικονομόπουλος - Βίκυ Κάβουρα: Αυτός ήταν ο λόγος που ο τραγουδιστής χώρισε την ηθοποιό!

Με αφορμή την συνάντηση της Βίκυς Κάβουρα με την Ευαγγελία Αραβανή στο πλατό του DWTS το Youweekly.gr ξεσκόνισε το παρελθόν και βρήκε τον πραγματικό λόγο που ο τραγουδιστής είχε χωρίσει το 2015 μετά από 1,5 χρόνο σχέση την Βίκυ Κάβουρα. (DWTS: Όταν η Αραβανή συνάντησε την Κάβουρα στο πλατό! Οι επικές ατάκες, η ειρωνεία και τα βλέμματα φωτιά)

Την απόφαση την πήρε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τότε, και αφορμή στάθηκαν οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού, η οποία πρωταγωνιστεί στην Δραματική σειρά του MEGA «Δικαίωση» και στην παράσταση «Πρότυπος οίκος ανοχής» στο θέατρο Ακάδημος. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: DWTS: Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας με τον χορό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Οι ατάκες για τον Βασάλο που την έκανε κόκκινη σαν παντζάρι! (Βίντεο)


Κατά συνέπεια και η συγκατοίκηση έχει λάβει τέλος, καθώς η νεαρή ηθοποιός έμενε στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή στην Βούλα. (Ευαγγελία Αραβανή: Αυτή είναι η μεζονέτα του Νίκου Οικονομόπουλου στην Βούλα που μένουν πλέον μαζί! (Photo)

Δείτε επίσης: DWTS: Καταχειροκροτήθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη στον πρώτο της χορό! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί...

Όσο για την τελευταία τους εμφάνιση ήταν κοντά στα τέλη Νοεμβρίου, στην πρεμιέρα του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με την Δέσποινα Βανδή.