Αποκλειστικό! Πώς η Σπυροπούλου «έφαγε» την Αραβανή από το «Μες την Καλή Χαρά»! Η εκδίκηση της ξανθιάς αλά ελληνικά που κανείς δεν έμαθε μέχρι σήμερα.

Αποκλειστικό! Πώς η Σπυροπούλου «έφαγε» την Αραβανή από το «Μες την Καλή Χαρά»! Η εκδίκηση της ξανθιάς αλά ελληνικά που κανείς δεν έμαθε μέχρι σήμερα.

Περίπου 6 χρόνια πριν, ένα πρωινό Σαββάτου όπως όλα τα συνηθισμένα η Ευαγγελία Αραβανή εξαφανίστηκε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Την θέση της πήρε στον καναπέ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Μεσ’την καλή χαρά» , η τότε πρωτοεμφανιζόμενη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ήταν άβγαλτη κυριολεκτικά και μεταφορικά στην τηλεόραση. Διαβάστε παρακάτω…

Από την Λίλη Αγγελοπούλου

Δείτε επίσης: DWTS: Όταν η Αραβανή συνάντησε την Κάβουρα στο πλατό! Οι επικές ατάκες, η ειρωνεία και τα βλέμματα φωτιά

Έξι χρόνια μετά ακόμα όλοι ασχολούμαστε με τους λόγους που η Ευαγγελία έφυγε όμως το ρεπορτάζ είναι φρέσκο αφού τα όσα σας αποκαλύπτω μου τα είπε πηγή μέσα από το κανάλι η οποία και δεν μπορούσε να μιλήσει τόσο καιρό για ευνόητους λόγους.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν ήταν τότε ένα από τα ανερχόμενα πρόσωπα του σταθμού στα οποία πόνταραν πολύ. Ωστόσο επειδή ήταν άπειρη τηλεοπτικά έπρεπε να μπει σε μια εκπομπή όπου θα ήταν προστατευμένη με μια παρουσιάστρια η οποία θα «επέτρεπε» να ανελιχτεί και να αναδειχθεί.

Οι δυνατές εκπομπές στον ALPHA εκείνη την περίοδο ήταν δυο, εκείνη της Ελένης Μενεγάκη και εκείνη της Ναταλίας Γερμανού! Όπως όλοι ξέρουμε η Ελένη δεν επιτρέπει σχεδόν καμία παρέμβαση στην εκπομπή της και ελέγχει όλη την ροή από την αρχή ως το τέλος. Επιπλέον δεν είναι λίγες οι φορές που βάζει χέρι στους συνεργάτες της επομένως αυτή η επιλογή κάπως έτσι ακυρώθηκε.

Δείτε επίσης: Απίστευτο διαδικτυακό bullying κατά της Σπυροπούλου στη ζούγκλα του Survivor

Ένα ωραίο Σάββατο πρωί λοιπόν η Κωνσταντίνα έκατσε στον καναπέ του Μες την καλή χαρά ο οποίος όμως βρέθηκε να έχει εξτρά άτομα. Το άτομο που έπρεπε να φύγει αφού θεωρήθηκε ότι δεν έχει τηλεοπτικό μέλλον και είναι επίσης άγουρο ήταν η Ευαγγελία Αραβανή.

Η ίδια τότε το αντιμετώπισε με περίσσεια ψυχραιμία και γύρισε εν τέλει το επικοινωνιακό παιχνίδι υπέρ της. Άλλωστε προχθές είδαμε την εκδίκηση της ξανθιάς αλά ελληνικά αφού η Ευαγγελία Αραβανή έκανε πρεμιέρα σε ένα από τα πιο δυνατά show του ΑΝΤ1 το οποίο και άφησε εκτός την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.