Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χαμογελάει ξανά ο Δήμος Μυλωνάς! Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του! Ποιος θα είναι ο κουμπάρος;

Χαμογελάει ξανά ο Δήμος Μυλωνάς! Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του! Ποιος θα είναι ο κουμπάρος;
News 28.01.2018 16:46

Ο Δήμος Μυλωνάς μετά την οικονομική του καταστροφή ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Φωτεινή Κωνσταντινίδη στο Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη!


Ο κουμπάρος του ζευγαριού,όμως παρέμενε άγνωστος μέχρι σήμερα! Διαβάστε παρακάτω...


Πρόκειται για τον καλό φίλο του πρώην παρουσιαστή και ηθοποιού, τον Αντύπα ο οποίος και θα στεφανώσει το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Δείτε επίσης: Παρασκήνιο DWTS: Τα νεύρα της Αραβάνη στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, η άσχημη συμπεριφορά και η ένταση με την Βίκυ Κάβουρα

Δείτε ακόμη: Συλλεκτικό: Όταν η Βίκυ Κάβουρα έπαιζε στις "Oικογενειακές ιστορίες" και ήταν σαν... δείτε και θα καταλάβετε! (Βίντεο)

Ο Δήμος Μυλωνάς είπε στη Real: «Λατρεύω την Πόλη. Τη θεωρώ αυτοκράτειρα των πόλεων, όπως και η μέλλουσα γυναίκα μου. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να παντρευτούμε εκεί. Δεν έχουμε ορίσει ακόμη ημερομηνία, αλλά το σίγουρο είναι ότι κουμπάρος μας θα είναι ο τραγουδιστής Αντύπας, ο οποίος είναι πολύ φίλος μου». Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, οι δύο ερωτευμένοι έχουν ήδη αποφασίσει αυτό να γίνει στο Τόκυο. Και για όσους δεν γνωρίζουν, ο Δήμος Μυλωνάς αποκάλυψε άγνωστα στοιχεία για το love story του με την γυναίκα του. Ο ίδιος είπε: «Μετά από έναν μήνα σχέσης, πήραμε τη μεγάλη απόφαση να παντρευτούμε. Η πρόταση γάμου έγινε σε μία βόλτα μας πάνω σε μία γόνδολα στη Βενετία. Θαυμάζω τη στωικότητα της συντρόφου μου».

TAGS
Share