"Μου έδιναν 1 εκατομμύριο για να πάω στη Γαλλία και να...": Η αποκάλυψη του καλεσμένου της Ελένης Μενεγάκη που την άφησε κάγκελο! (Βίντεο)

Το σπίτι του στη Βούλα άνοιξε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη γνωστός τραγουδιστής και αποκάλυψε περιστατικά για την ζωή του, τα οποία ήταν άγνωστα μέχρι σήμερα!

Ο λόγος για τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, ο οποίος εξομολογήθηκε πως μετά από μια έντονη περίοδο που είχε στην επαγγελματική του πορεία, θέλησε να ηρεμήσει και να ασχοληθεί με την οικογένειά του! Διαβάστε παρακάτω...

Όσο για τα δυο παιδιά του είπε χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά και η κόρη μου δουλεύει σε μία ναυτιλιακή εταιρεία και κάνουν συγχρόνως και μάστερ και το παλεύουν»!

Δείτε ακόμη: "Δεν τα ξέρουμε εμείς αυτά στα Βόρεια προάστια!": Οι απίστευτες ατάκες της Ελένης Μενεγάκη on air και η αποκάλυψη για την έξοδό της με τον Ματέο! (Βίντεο)

Τέλος αποκάλυψε πως: «Για το lost in the night μου πρότεινα να πάω στη Γαλλία για έξι χρόνια και μου έδιναν ένα εκατομμύριο λίρες και να αφήσω την Ελλάδα… και είπα ε, όχι πάρτε άλλον»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: