Μυστικός αρραβώνας στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής λίγο μετά το διαζύγιο του βρήκε αλλού τον έρωτα!

Μυστικός αρραβώνας στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής λίγο μετά το διαζύγιο του βρήκε αλλού τον έρωτα!

Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε πως αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του κρυφά από όλους και πως ζει στον 7ο ουρανό! διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Ραγίζει καρδιές η Χριστοδούλα Τσαγγαρά από το The Voice! Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του 16χρονου αδερφού της

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την σύντροφό του Σούλα Μπελούση! Ο τραγουδιστής, ο οποίος μετά το διαζύγιό του από την πρώτη του σύζυγο και μητέρα του γιου του, Εύα Σωμαράκη, βρήκε ξανά τον έρωτα, αποφάσισε να αρραβωνιαστεί και θέλησε να μοιραστεί τη χαρμόσυνη είδηση με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Δείτε επίσης: Γενέθλια για τον Μύρωνα Στρατή! Η τούρτα υπερπαραγωγή, η εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη και η αποκάλυψη για την ηλικία!

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ανέβασε στο Facebook μια εικόνα από την ημέρα του αρραβώνα και έγραψε: «Όπως καταλαβαίνετε αποφασίσαμε με το Χρυσάκι μου να πάμε ένα βήμα παραπέρα... Ο ρόλος της γυναίκας στην ζωή ενός άντρα είναι καταλυτικός και δεν θα μπορούσα να μην πω ότι πάνω από όλα στην Χρύσα, θαυμάζω την ψυχή της... To be continued...» .