Η Καινούργιου άδειασε δημόσια την Σπυροπούλου! Η αποκάλυψη για την παρεξήγηση κι η ατάκα φωτιά για την Χατζίδου! (Βίντεο)

Η Καινούργιου άδειασε δημόσια την Σπυροπούλου! Η αποκάλυψη για την παρεξήγηση κι η ατάκα φωτιά για την Χατζίδου! (Βίντεο)

Από την στιγμή που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο Survivor, έχει τραβήξει όλα τα "φλας" πάνω της και έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτή!

Το ίδιο έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, η οποία δεν δίστασε να μιλήσει για την εμφάνιση της Κωνσταντίνας μέσα στο ριάλιτι αλλά και να τα "χώσει" στην Ελένη Χατζίδου που την έκραξε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βίκυ Καβουρα: Καρφώθηκε μόνη της! Η άρνηση να απαντήσει για την Αραβανή και η ξινίλα για τον Οικονομόπουλο (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια του "Φτιάξε Καφέ" είπε συγκεκριμένα: "Να σας πω κάτι παρόλο που υπήρχε μία περίοδο που είχα παρεξηγηθεί με την Κωνσταντίνα γιατί με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα, αλλά δεν πειράζει περασμένα ξεχασμένα… τώρα λοιπόν στοsurvivor μου θυμίζει την κοπέλα που είχα γνωρίσει, που ήταν ένα κορίτσι πιο γλυκό και αθώο και έχω αρχίσει και τη συμπαθώ πολύ… δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα από άλλους, ούτε από τη Χατζίδου"! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: