Χαμός στο κέντρο που τραγουδά ο Νότης Σφακιανάκης: Φιέστα της Χρυσής Αυγής με συνθήματα και ναζιστικούς χαιρετισμούς (Bίντεο)

Χαμός στο κέντρο που τραγουδά ο Νότης Σφακιανάκης: Φιέστα της Χρυσής Αυγής με συνθήματα και ναζιστικούς χαιρετισμούς (Bίντεο)

Η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την Παρασκευή εκδήλωση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νότης Σφακιανάκης.

Περίπου 400 υποστηρικτές και μέλη του κόμματος φώναζαν συνθήματα όπως το «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», ενώ ο τραγουδιστής τους έλεγε από την πίστα πως αυτό που κάνουν είναι αντίσταση και ο μοναδικός λόγος που δεν συμμετέχει μαζί τους, στα συνθήματα, είναι επειδή ο ίδιος το αισθάνεται μέσα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες στιγμές για την Έλλη Στάη! Ο θάνατος που την τσάκισε και το μακροσκελές κείμενο που ραγίζει καρδιές

Το έναυσμα για το ξέσπασμα των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής δόθηκε όταν ο Νότης Σφακιανάκης τραγούδησε το «Ήταν τρελός», ενώ στο videowall πίσω του έπαιζε βίντεο με τη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο από ψευδοϋπουργούς του καθεστώτος Ντενκτάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον Γρηγόρη Γκουντάρα on air και η αποκάλυψη: "Έφυγε και πήρε μαζί του..." (Βίντεο)

Μάλιστα, ο Νότης Σφακιανάκης είπε απευθυνόμενος στους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής: «αν ζούσε στις μέρες μας, σίγουρα θα ήταν μαζί σας. Κάνετε αντίσταση. Κι εγώ υποστηρίζω τους αντιστασιακούς του σήμερα».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr