Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη βόμβα της Ελεονώρας Μελέτη! «Με απειλούσε η σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή γιατί....»

Αποκάλυψη βόμβα της Ελεονώρας Μελέτη! «Με απειλούσε η σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή γιατί....»
News 30.01.2018 17:09

Η εγκυμονούσα Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της "The Morning Party" στον Party FM 104 με τον Μάνο Μαγιάτη έκανε μια αποκάλυψη βόμβα!

Η ίδια μίλησε σχετικά με παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν και, μάλιστα, από σύντροφο πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή! Διαβάστε παρακάτω...

"Έχω υπάρξει θύμα απανωτής παρενόχλησης. Μιλάμε τρομερή. Ήμουν στο Alter, το 2003. Με έπαιρνε μια κοπέλα και με απειλούσε ότι αν συνεχίσω να έχω σχέση με τον άντρα της θα μου έκανε κακό. Η κοπέλα ήτα ψυχασθενείς. Με έπαιρνε σε κάτι ώρες τραγικές. Μιλάμε θράσος. Απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί αυτή με απειλούσε. Αυτή με έπαιρνε από απόκρυψη, αλλά έστελνε sms όχι από το τηλέφωνο το κανονικό της. Εντοπίστηκε και θέλω να σου πω ότι ήταν η σύντροφος πολύ γνωστού παρουσιαστή, που νόμιζε ότι εγώ βγαίνω με τον άντρα της, που αν σου πω ποιος ήταν ο άντρας της... Σ' εσένα off the record θα το πω, αλλά δεν μπορώ να το πω στο ραδιόφωνο τώρα. Την βρήκα η Αστυνομία και την πήρε τηλέφωνο και την μάλωσε. Μετά το έκοψε...", είπε συγκεκριμένα.

Δείτε ακόμη: Master Chef: Το μυστικό που κρυβόταν πίσω από την οικειοθελή αποχώρηση της Χριστίνας! Το πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζε κανείς!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share