ΕΔΩ: Ο Πέτρος Λαγούτης στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου! Το ξέσκισμα στον Παπαγιάννη και οι ατάκες κόλαφος!

ΕΔΩ: Ο Πέτρος Λαγούτης στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου! Το ξέσκισμα στον Παπαγιάννη και οι ατάκες κόλαφος!

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή "ΕΔΩ" και μίλησε για όλους και για όλα στην Ντορέττα Παπαδημητρίου!


Ο ίδιος μάλιστα πήρε δημόσια θέση υπέρ της Σοφίας Παυλίδου στον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο. Διαβάστε παρακάτω...

"Επειδή με τη Σοφία είμαστε φίλοι, οι μαρτυρίες που έχω εγώ είναι ότι τα πράγματα συνέβησαν όπως τα είπε η Σοφία και αυτό θα πιστέψω. Αυτό πιστεύω ότι συνέβη!", είπε και συνέχισε:

Δείτε ακόμη: Μάνος Παπαγιάννης: Τον πετάνε εκτός από αγαπημένη τηλεοπτική σειρά μετά το θερμό επεισόδιο με την Παυλίδου; Νέες εξελίξεις...(Βίντεο)

"Ό,τι και να σου έχει κάνει ο άλλος, κανένας δεν έχει κανένα δικαίωμα να ασκήσει βία...", επεσήμανε ο ίδιος, και κατόπιν πρόσθεσε: "Αν ήμουν μπροστά θα έπαιρνα θέση μέσα στον θίασο. Δεν μπορώ να συνυπάρχω με ανθρώπους οι οποίοι σε μια στιγμή έντασης ή πάνω στα νεύρα τους μπορεί να τους ξεφύγει το οτιδήποτε...".

Δείτε ακόμη: Βίκυ Καβουρα: Καρφώθηκε μόνη της! Η άρνηση να απαντήσει για την Αραβανή και η ξινίλα για τον Οικονομόπουλο (Βίντεο)

Σχετικά με την απόφαση να κατέβει η παράσταση, δήλωσε: "Θεωρώ πολύ λογικό ότι η παράσταση κατέβηκε και η παραγωγή πήρε κάποιες αποφάσεις... Πρέπει να είσαι πολύ κακόβουλος για να θες να εκμεταλλευθείς μετά αυτή την κατάσταση, επειδή μπορεί να έρθει κόσμος από περιέργεια...".