Φαίη Σκορδά: Βρήκε το σπίτι των ονείρων της! Ξεκίνησε ήδη τις μεταφορές!

Φαίη Σκορδά: Βρήκε το σπίτι των ονείρων της! Ξεκίνησε ήδη τις μεταφορές!

Νέο σπίτι με κήπο αγόρασε τελικά η Φαίη Σκορδά, έπειτα από πολύμηνη αναζήτηση στα νότια προάστια. Αρχικά σκεφτόταν να μετακομίσει βόρεια, κατά προτίμηση κοντά στα στούντιο του ΑΝΤ1, εντέλει όμως έβαλε μπροστά τα «θέλω» των γιων της, Γιάννη και Δημήτρη, για τους οποίους είναι πολύ σημαντικό να μεγαλώνουν τόσο μαζί της όσο και με τον πατέρα τους Γιώργο Λιάγκα.

Έτσι φρόντισε ώστε η νέα μονοκατοικία της να βρίσκεται κοντά και στο δικό του σπίτι –συγκεκριμένα στα σύνορα Βούλας και Βουλιαγμένης– έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι δεν θα ταλαιπωρούνται κιόλας με τις εκατέρωθεν μετακινήσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Παρ’ ότι όμως κανόνιζε τις λεπτομέρειες της μετακόμισής της εδώ και περίπου έναν χρόνο και με τις συνθήκες να είναι πλέον απόλυτα κατάλληλες, η παρουσιάστρια του «Πρωινού» θα την αναβάλει για περίπου έναν μήνα ακόμα, για διαδικαστικούς λόγους αυτή τη φορά. Το σπίτι πρέπει να ανακαινιστεί εξ ολοκλήρου για να φιλοξενήσει εκείνη, τα δύο της παιδιά, τη σκυλίτσα της τη Σούζι και τον γάτο της τον Πρινς και θα είναι έτοιμο μέχρι τον Μάρτιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr.

Ωστόσο, ήδη η παρουσιάστρια προετοιμάζει τα πράγματα της για να μην τα αφήσει όλα τελευταία στιγμή...

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί μόνο με 1.5€