Αδιανότητο! "Κοροϊδεύουν τον κόσμο!" - Τα καρφιά για Μελέτη - Λιάγκα που είναι στο DWTS και δεν έχουν ιδέα από χορό! (Βίντεο)

Αδιανότητο!

Στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεονώρα Μελέτη.

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν ιδέα από χορό, πιο πολύ ο Γιώργος γιατί η Ελεονώρα είχε κάνει λίγα μαθήματα στο παρελθόν, ωστόσο το κανάλι ήθελε να τους βάλει να κρίνουν... για τα δικά τους συμφέροντα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σε αμηχανία η Καίτη Γαρμπή όταν την ρώτησαν για τα χρέη στην εφορία! Η αιχμηρή απάντηση στους δημοσιογράφους (Βίντεο)

Αυτό ασφαλώς δεν έμεινε ασχολίαστο από τον ειδικό του είδους και αναφερόμαστε στον Φώτη Μεταξόπουλο, ο οποίος μιλώντας στους "Κου Κου" δεν τους χαρίστηκε και "στόλισε" αυτή την επιλογή του καναλιού λέγοντας:

«Για να κάτσω εγώ σε τραπέζι που είναι κι άλλοι, θα πρέπει να ξέρω ποιοι είναι. Αυτό που έχουν τώρα, το μόνο που λείπει είναι ένας ηλεκτρολόγος και ένας υδραυλικός. Αυτοί λείπουν για να δώσουν τη γνώμη τους. Θα είναι πιο σωστή η γνώμη τους! Αν δεν φωνάζουν χορευτές να κρίνουν γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο;», δήλωσε χαρακτηριστικά. - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: