"Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι καλεσμένη και λείπει ο Κρατερός!" Άφωνη η Καραβάτου στον αέρα των "Κου Κου"

Λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Κρατερός Κατσούτης τις τελευταίες ημέρες, έμεινε για τέταρτη φορά συνεχόμενα εκτός αέρα.

Η δική μας Κατερίνα Γιατζόγλου, η διευθύντρια έκδοσης έκανε μια λαμπερή εμφάνιση στο πλατό του STAR και άφησε άφωνη την Κατερίνα Καραβάτου με την επική ατάκα που ξεστόμισε στον αέρα. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Ο Μανούσος Μανουσάκης μας άνοιξε το σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη! Το εντυπωσιακό μποστάνι που έκλεψε τις εντυπώσεις! (Βίντεο)

«Εάν έλειπες μόνο σήμερα και δεν έλειπες όλη την εβδομάδα, θα νόμιζα ότι είχες κάτι μαζί μου. Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι καλεσμένη και ο Κρατερός είναι μια στο νοσοκομείο, μία στο σπίτι, μία λιποθύμησε! Έλεος ρε Πέτρο!» είπε η εντυπωσιακή Κατερίνα Γιατζόγλου με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να απαντά «Δεν σου είπαν Κατερίνα ότι υπάρχει λίστα; Όταν είσαι καλεσμένη, ο Κρατερός πρέπει να πάθει κάτι; Ή όταν αρρωσταίνει ο Κρατερός λένε να φέρουμε η Γιατζόγλου» και με την σειρά της η παρουσιάστρια της εκπομπής έτοιμη να δακρύσει από τα γέλια να ανταποκρίνεται λέγοντας «Έλεγα είναι δυνατόν να μην είναι πάλι ο Κρατερός; Είναι απίστευτο!».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο: