"Ο άντρας μου θέλει να βάλει στην κόρη μας τσιπάκι": Η αδιανόητη δήλωση γνωστής εγκυμονούσας λίγο πριν γεννήσει!

Γνωρίστηκαν μέσω τηλεφώνου. Την κυνήγησε με θράσος αλλά και ευγένεια και την κατέκτησε «για πάντα».

Ο λόγος για την Ελεάνα Παπαϊωάννου και το σύζυγό της και μπασκετομπολίστα Δημήτρη Βεργίνα. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελεάννα διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως λέει στη συνέντευξή της στο περιοδικό You και στην Τζώρτζια Συρίχα και δηλώνει ήρεμη έγκυος. «Δεν έχω νεύρα και περίεργα ξεσπάσματα, δεν ζητάω παράλογα πράγματα. Έχω γίνει όμως πιο ευαίσθητη», δηλώνει.

«Δεν είχα σχέση με το μπάσκετ, με είχε δει, του άρεσα και προσπάθησε να με γνωρίσει, ήμουν αρνητική στη αρχή. Είχε όμως τόσο μεγάλη επιμονή που από κάποιο σημείο και μετά ήμουν πεπεισμένη ότι είχε βάλει στοίχημα με κάποιον για να με κερδίσει. Βγήκαμε πρώτη φορά μετά από 3 μήνες. Από το πρώτο ραντεβού και μετά ήμουν σίγουρη ότι κάτι μαγικό υπήρχε μεταξύ μας», είπε η τραγουδίστρια για τη γνωριμία της με τον άντρα της ζωής της.

Δείτε ακόμη: Νίκος Μάνεσης - Φαίη Μαυραγάνη: Σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά τους! Μας τα έδειξαν για πρώτη φορά...

Πιστεύει όμως στο «για πάντα»; «Σκέφτομαι γιατί να μην τον είχα γνωρίσει πιο νωρίς. Νομίζω ότι κάνω στον Δημήτρη το μεγαλύτερο δώρο, την κόρη μας και αν σο πω να γελάσεις, τις προάλλες μου είπε να βάλουμε τσιπάκι στην μπέμπα όταν θα μεγαλώσει για να την παρακολουθούμε πού θα πηγαίνει, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα αλλά μιλούσε σοβαρά…», απάντησε.

Τέλος, η Ελεάνα μίλησε και για το σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξηγώντας: «Η αλήθεια είναι ότι η σεξουαλική επιθυμία της εγκύου ανεβαίνει, αλλά προσπαθώ να την μπαλαντζάρω γιατί υπάρχει η μπέμπα. Οι ορμόνες είναι στο φουλ αλλά έχουμε πρακτικά προβλήματα», είπε χαριτολογώντας.