Eurovision 2018: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για τη συμμετοχή της με την Κύπρο! (Βίντεο)

Eurovision 2018: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για τη συμμετοχή της με την Κύπρο! (Βίντεο)

Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα πιο πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες για την συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision!

Το deal όμως έκλεισε πριν λίγο καιρό κι έτσι η Ελένη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό! Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία τους με μία φωτογραφία! (Eurovision 2018: Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ για την Ελένη Φουρέιρα!)

Το τραγούδι θα είναι αγγλικό και θα έχει τον ισπανικό τίτλο, «Fuego».Η τραγουδίστρια έδωσε μάλιστα και την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Γυναικεία Υπόθεση».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ και στην Κύπρο, που ήθελε φέτος να εκπροσωπήσω αυτή την υπέροχη χώρα. Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Την αγαπώ πάρα πολύ την Κύπρο. Και εκείνοι με έχουν στηρίξει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κύπρο και στους Κύπριους για αυτή την τιμή που μου κάνουν. Θέλω να πω στο ευρύ κοινό και σε όλους να με στηρίξουν και εγώ σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», είπε η Ελένη Φουρέιρα. Δείτε την συνέντευξή της παρακάτω: