Η Φαίη Σκορδά άδειασε δημόσια τον Μουτσινά για την συμπεριφορά του! Δεν του χαρίστηκε σε τίποτα! Σε αμηχανία ο παρουσιαστής! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά άδειασε δημόσια τον Μουτσινά για την συμπεριφορά του! Δεν του χαρίστηκε σε τίποτα! Σε αμηχανία ο παρουσιαστής! (Βίντεο)

Το δίδυμο του Sunday Live βρέθηκε σήμερα στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 και η Φαίη Σκορδά μίλησε μαζί τους για την πρεμιέρα τους!


Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια προσπάθησαν να μιλήσουν για το νέο επαγγελματικό τους βήμα αλλά δεν τους βγήκε! Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια λοιπόν ζήτησε από τους παρουσιαστές να της αποκαλύψουν αν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα είναι ο καλεσμένος της δεύτερης εκπομπής και όλα ξεκίνησαν όταν πλαγίως της πρότειναν να βρεθεί στην τρίτη εκπομπή.

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Θοδωρή Μαροσούλη και η δημόσια εκδήλωση αγάπης!

«Θα έρθει στην τρίτη εκπομπή. Δεν το ξέρεις; τώρα το μαθαίνει και η Φαίη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και ποιος είδε την Φαίη και δεν την φοβήθηκε!

«Εγώ το τελευταίο διάστημα δεν δίνω πολλές συνεντεύξεις. Κι ούτε έχω σκοπό να δώσω. Αλλά επειδή δεν ξεχνάω ποτέ, όταν ξεκίνησαν το site, η κυρία από εδώ (Ζέτα Μακρυπούλια) έκανε συνέντευξη και πήγε και βάλαμε μπουρνούζια, εγώ αυτό ποτέ δεν το ξεχνάω… όποτε μου πεις θα είμαι εκεί».

Δείτε ακόμη: "Αν δεν φορούσα κράνος, το κεφάλι μου θα είχε ανοίξει! Θα μάζευαν τα μυαλά από τα κάγκελα"

Και κάπου εκεί ήρθε η αποκάλυψη! Η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηστικά: Τι έκανες εσύ αγόρι μου; Δεν ήταν να έρθει στην εκπομπή και δεν ήρθε ποτέ; Που τα είχαμε συμφωνήσει και τρέχαμε στα θέατρα όλος ο ΑΝΤ1 και μετά είπε δεν έρχομαι; Συγγνώμη, πήγαμε 10 στελέχη του ΑΝΤ1 κονβόι…

Δείτε την αμήχανη αντίδραση του Νίκου Μουτσινά!