"Σφαγή" στο Master Chef! Τον είπε "άνανδρο" και πήγε να την χτυπήσει αλλά... (Βίντεο)

Ημέρα αποχώρησης το Σάββατο για το Master Chef και οι παίκτες της μπλε ομάδας, παρά τις αντιρρήσεις για την τελική βαθμολογία, κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιοι θα μονομαχήσουν για την παραμονή στο παιχνίδι. Από την διαδικασία της ψηφοφορίας προκάλεσε ερωτηματικά η επιλογή της ομάδας να "φορτώσει" την ευθύνη του σερβις (αδυναμία που ανέδειξαν και οι κριτές) μόνο σε μία από τις παίκτριες που το έφεραν εις πέρας.

Η Νικόλ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από την απόφαση. "Παιδιά με κοροϊδεύετε;" ακούγεται να αναφέρει στον αρχηγό της ομάδας, τον Χρήστο που όπως όλα δείχνουν συμφώνησε με κάποιους από τους συμπαίκτες του να την ψηφίσουν. "Περίμενα ότι θα είναι ο Μάριος ο δεύτερος υποψήφιος, γιατί αυτό είχαμε πει" σχολίασε η Νικόλ που νωρίτερα είχε τονίσει για εκείνον πως "δεν είναι άντρας" με τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Διαβάστε παρακάτω...

Τότε, επειδή η ψηφοφορία εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά από αυτό που είχαν συμφωνήσει, τότε η Νικόλ έξαλλη, η οποία έτρεμε από τα νεύρα της, πλησίασε τον αρχηγό της ομάδας, τον Χρήστο και του είπε: "Δεν είσαι άντρας! Δεν τιμάς τα παντελόνια σου ρε!".

Όταν ο Χρήστος άκουσε αυτή την ατάκα την πλησίασε απειλητικά, πρόσωπο με πρόσωπο , κούνησε το χέρι του απότομα και της είπε: "Άκου να σου πω..." και τότε είδε ότι μπορεί να ξεφύγει με την προσβολή που άκουσε και απομακρύνθηκε! Το "χάσιμο" της ασυλίας έφερε μεγάλη αναστάτωση στην μπλε ομάδα... Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: