Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την δυσκολία που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της! Το άγνωστο περιστατικό που εξομολογήθηκε για πρώτη φορά!

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την δυσκολία που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της! Το άγνωστο περιστατικό που εξομολογήθηκε για πρώτη φορά!

Την απόφαση της Αθηναΐδας Νέγκα να επιστρέψει στο τηλεοπτικό της πόστο, δέκα ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη!


Η ίδια ωστόσο, με αφορμή αυτό το γεγονός έκανε και μια αποκάλυψη για την δική της εγκυμοσύνη! Διαβάστε παρακάτω....


«Μου έκανε εντύπωση που η Αθηναΐς Νέγκα επιστρέφει τόσο γρήγορα στη δουλειά της. Δηλαδή στις 10 ημέρες γέννησε και επιστρέφει; Κι αν γέννησε με καισαρική, πονάει ρε παιδιά. Δεν είσαι έτοιμος να επιστρέψεις στη δουλειά, να βάλεις παπούτσια, να βγεις στα κρύα, είναι ράμματα, είναι πόνος, είναι χειρουργείο… Δεν είναι το ίδιο πράγμα όταν γεννάς με καισαρική. Θέλει τον χρόνο του. Το σώμα, η ίδια η γυναίκα… Το μωρό θέλει να θηλάσει. Μπράβο της που γύρισε τόσο γρήγορα. Γιατί το έκανε είπε; Γιατί δεν φαντάζομαι να της είπε κανείς σώνει και ντε να γυρίσει στις 10 ημέρες! Η ίδια θα το επέλεξε» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη και αργότερα πρόσθεσε, απευθυνόμενη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Όλες θέλαμε να γυρίσουμε στη δουλειά! Δεν τα θυμάσαι που τα λέγαμε; Μπράβο που μπορεί!».

Δείτε ακόμη: Η Μενεγάκη έδωσε στεγνά την μητέρα της on air! Η τυχαία συνάντηση και η ατάκα όλο νόημα της παρουσιάστριας!

Δείτε το σχετικό βίντεο: