Ποιος Κούγιας; Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έχει κλέψει την καρδιά της Εύης Βατίδου!

Ποιος Κούγιας; Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έχει κλέψει την καρδιά της Εύης Βατίδου!

Νέο ειδύλλιο ή η αρχή μιας δυνατής φιλίας;

Θέμα συζήτησης σε πριβέ κοσμικούς κύκλους της Αθήνας αποτελεί τα τελευταία 24ωρα η κοινή εμφάνιση της Εύης Βατίοδυ με τον γνωστό επιχειρηματία, Γιάννης Φιξ. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Ήβη Αδάμου: Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας για τα κιλά που έχει πάρει στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της! (Βίντεο)

Το ζευγάρι εθεάθη από ανθρώπους της Espresso να απολαμβάνει ρομαντικό δείπνο στο all time classic εστιατόριο Ράτκα, στο Κολωνάκι. Η οικειότητα μεταξύ τους ήταν έκδηλη και όσο περνούσε η ώρα οι δυο τους γίνονταν όλο και πιο διαχυτικοί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα!

Εκείνος δεν πήρε λεπτό τα μάτια του από πάνω της και ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός απέναντί της, με απλά λόγια ένας αυθεντικός τζέντλεμαν, από αυτούς που έχουν εκλείψει από την κοσμική Αθήνα.

Όμως και τα χαμόγελα της Εύης Βατίδου πρόδιδαν πως απολάμβανε και με το παραπάνω την παρέα του γοητευτικού εργένη συνοδού της!

Παρ'ολα αυτά δεν αποκλείεται να επρόκειτο για ένα πιο χαλαρό τετ α τετ μια βραδιά ανάμεσα σε δυο νέους καλούς φίλους οι οποίοι βγήκαν για φαγητό και τίποτα περισσότερο!