Μαρία Μπακοδήμου: Φεύγει εσπευσμένα για Κωνσταντινούπολη! Η συνάντηση με τον Τούρκο παραγωγό για τη νέα της εκπομπή!

Μαρία Μπακοδήμου: Φεύγει εσπευσμένα για Κωνσταντινούπολη! Η συνάντηση με τον Τούρκο παραγωγό για τη νέα της εκπομπή!

Στο αεροδρόμιο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» τη Μαρία Μπακοδήμου λίγο πριν φύγει για να συναντήσει τον Τούρκο παραγωγό!

Η παρουσιάστρια πρόκειται να αναλάβει τα ηνία του νέου ριάλιτι σχέσεων The Power of love, που θα προβάλλεται στον ΣΚΑΪ! Διαβάστε παρακάτω...


Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Τουρκία και εκεί θα συναντηθεί και με τον Ατζούν Ιλιτζαλί!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι έρωτες και οι πισώπλατες μαχαιριές πριν μπει στο παιχνίδι! Όσα δεν έγραψε ποτέ κανείς...

«Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που σκοπό που έχει να ερωτευτούν οι άνθρωποι. Εγώ θα είμαι βοηθητικός παράγοντας. Θα το δούμε εκεί. Δεν ξέρω καν τους παίκτες, δεν ξέρω ούτε τα έξι αγόρια, ούτε τα έξι κορίτσια. Νομίζω θα είναι πολύ ωραίο. Είμαι ενθουσιασμένη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Κόκλα: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τα τρυφερά τετ α τετ του Αρναούτογλου με την μελαχρινή καλλονή!

Η ίδια ωστόσο εξομολογήθηκε ότι θα της λείψουν τα παιδιά της: «Μ’ αρέσει τόσο πολύ που πάω σε μια ξένη χώρα. Είναι μια πρόκληση που ήταν ό,τι έπρεπε. Θα μου λείψουν τα παιδιά μου αλλά είναι μεγάλα πια και θα τα βλέπω Σαββατοκύριακο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: