Οι συνεργάτες της Σκορδά έχουν κρυφή συνομιλία που την θάβουν! Πώς αντέδρασε η ίδια όταν το έμαθε;

Οι συνεργάτες της Σκορδά έχουν κρυφή συνομιλία που την θάβουν! Πώς αντέδρασε η ίδια όταν το έμαθε;

Κάτι που πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό έγινε σήμερα στο Πρωινό αφού αποκαλύφθηκε ότι οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά έχουν ένα γκρουπ στο οποίο… την σχολιάζουν!

Συγκεκριμένα ο Κώστας Τσουρός ξεκίνησε το όλο θέμα σχολιάζοντας δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη, είπε on air πως φίλοι του έχουν μία ομαδική συνομιλία στην εφαρμογή whats up στην οποία τον τρολάρουν και τον «θάβουν»! Διαβάστε παρακάτω....

«Σαν αυτή που έχετε κι εσείς;», ρώτησε η Φαίη και συνέχισε: «και γιατί δεν βάλατε κι εμένα και την Τουντούρη; Είναι ωραίο αυτό, να έχετε μία ομάδα και να μην είμαστε μέσα μόνο εγώ και η Σοφία;»

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Survivor 2: Αποχωρεί παίκτης μετά από πρόβλημα υγείας! Διαρροή....

Ο Θέμης Γεωργαντάς αμέσως έσπευσε να εξηγήσει στην παρουσιάστρια πως «γιατί εσένα ειρωνευόμαστε», ενώ ο Κώστας παραδέχθηκε ότι είναι λάθος που η Σοφία δεν έχει προστεθεί στην ομαδική συνομιλία αλλά δεν είπε το ίδιο και για την Φαίη!

Η συζήτηση συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και ο ο Άρης Καβατζίκης διερωτήθηκε με ποιον τρόπο η Φαίη γνωρίζει για την online ομάδα τους!

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Επέτειος 8 χρόνων για το ζευγάρι! Τα τρυφερά φιλιά και η βραδινή έξοδος στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης


Ο Θέμης αμέσως ζήτησε εξηγήσεις από την Ελεάννα Τριφύδου, «φωτογραφίζοντάς» την ως τον άνθρωπο που ενημέρωσε την παρουσιάστρια για την κρυφή τους συνομιλία!

«Εσύ την έφτιαξες Θέμη; Όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι σου αρέσουν τα κρυφά πράγματα», είπε η Φαίη όλο νόημα!

Δείτε το σχετικό βίντεο: