Η Ελένη Μενεγάκη έδειξε on air φωτογραφία από τα μαθητικά της χρόνια με τον Γιώργο Λιάγκα! Πόσο έχει αλλάξει από την εποχή που πήγαινε Δημοτικό!

Η Ελένη Μενεγάκη έδειξε on air φωτογραφία από τα μαθητικά της χρόνια με τον Γιώργο Λιάγκα! Πόσο έχει αλλάξει από την εποχή που πήγαινε Δημοτικό!

Με αφορμή την κατάργηση της σχολικής ποδιάς από το Υπουργείο Παιδείας, σαν σήμερα το 1982, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προβλήθηκαν φωτογραφίες διάσημων Ελλήνων από τα μαθητικά τους χρόνια και η ίδια έκανε την έκπληξη!

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα ήταν και εκείνο της παρουσιάστριας, όπου απεικονίζεται με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς ήταν συμμαθητές στο Δημοτικό και προφανώς είχε δώσει την έγκριση της για να βγει στον αέρα! Διαβάστε παρακάτω...

«Ορίστε παιδιά, μόλις βλέπω και τον εαυτό μου στην περιβόητη φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα. Γεια σου George! Ο Λιάγκας είναι ίδιος» είπε η Ελένη και τότε, η Νάνσυ Παραδεισανού, τόνισε ότι ο μεγάλος γιος του παρουσιαστή είναι ίδιος ο μπαμπάς του, ενώ ο μικρότερος μοιάζει ακριβώς στη μητέρα του, Φαίη Σκορδά!

Δείτε επίσης: Eurovision 2018: Αδιανόητο! Δεν φαντάζεστε με ποια χώρα θα συμμετέχει η κόρη του Πασχάλη Τερζή!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor 2: Αποχωρεί παίκτης μετά από πρόβλημα υγείας! Διαρροή....

«Πώς γίνεται; Έχουν βγάλει δύο παιδιά και τα έχουν βγάλει ακριβώς τον εαυτό τους; Ρε, κοίτα πώς τα καταφέρνουν κάποιοι! Τα έχουν μοιρασμένα! Ένα από εδώ και ένα από δω» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη χωρίς να δώσει συνέχεια στο όλο θέμα!