Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ραγίζει καρδιές! Η συγκινητική εξομολόγηση της Αντιγόνης Ψυχράμη για την δύσκολη εγκυμοσύνη της!

Ραγίζει καρδιές! Η συγκινητική εξομολόγηση της Αντιγόνης Ψυχράμη για την δύσκολη εγκυμοσύνη της!
News 06.02.2018 16:38

Η Αντιγόνη Ψυχράμη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής ΕΔΩ και τον Αρτ Αντιμιάν και μίλησε για το άγνωστο περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς!

Μεταξύ άλλων, η Αντιγόνη εξομολογήθηκε την δυσκολία που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της! Διαβάστε παρακάτω...

"Ακόμα θηλάζω, αλλά θα σταματήσω...", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας: "Δεν έχω χάσει ακόμα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είμαι τροφαντούλα ακόμη...".

Δείτε ακόμη: «Φοράω σακούλα στα γεννητικά μου όργανα σε όλες τις ερωτικές σκηνές»! Αδιανόητη αποκάλυψη από πασίγνωστο ηθοποιό!

Σχετικά με τον τοκετό, αποκάλυψε για πρώτη φορά: "Ο Δημήτρης ήταν παρών στην γέννα. Σ' όλη τη διαδικασία. Και τις 9,5 ώρες που έσπρωχνα ήταν εκεί. Ήταν δύσκολος''

Πλέον όμως κρατάει στα χέρια της το μωράκι της αφού τέλος καλό, όλα καλά! Η Αντιγόνη ανέφερε επίσης ότι το μωρό της είναι πολύ ήρεμο. «Με το Δημήτρη τον φωνάζουμε μικρό Βούδα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά προκαλώντας αίσθηση. Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο σύζυγός τους δεν έχουν αποφασίσει ακόμη για το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους, ενώ όπως έγινε γνωστό πρόκειται να σταματήσει το θηλασμό σε λίγο διάστημα.

Δείτε επίσης: Στην παραλία η Ελεονώρα Μελέτη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης! Το μαγιό και η πάρα πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα (Photo)

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Share