Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολιάζει το χθεσινό επεισόδιο του Survivor: "Αυτό το αγώνισμα εγώ πέρυσι..."

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολιάζει το χθεσινό επεισόδιο του Survivor:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media και αρκετά συχνά κάνει αναρτήσεις σχετικά με την καθημερινότητά της!

Το ίδιο έκανε και χθες λοιπόν, την ώρα που η ίδια παρακολουθούσε το Survivor στην τηλεόραση και το αγώνισμα της έφερε στο μυαλό τις δικές της αναμνήσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Το καρφί του Αγόρου στον Κρητικό, η αδιανόητη γκάφα της Σπυροπούλου που εξόργισε την Δαλάκα και ο τραυματισμός παίκτη! Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία; (Βίντεο)

"Απόψε οι παίκτες του Survivor 2 έπαιξαν ένα αγώνισμα το οποίο δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ! Δεν θα ξεχάσω το πόσο δύσκολο ήταν για μένα. Για πολλούς λόγους! Ήμουν η μόνη γυναίκα των διάσημων, είχε περάσει καιρός και η κούραση ήταν μεγάλη...Δεν θα ξεχάσω το πάθος και την δύναμη που είχα μέσα μου για να κερδίσει η ομάδα μου την ασυλία! Και τα καταφέραμε! Το καλύτερο 10αρι που έφερα στους κόκκινους μέσα σ'αυτούς τους 5 μήνες! Σας ευχαριστώ που μου το θυμίσατε και σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και τα όμορφα λόγια σας!", έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: