Βαγγέλης Περρής: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το κόψιμο του Rodeo: "Η εκπομπή τελείωσε! Τώρα περιμένουμε να..." (Βίντεο)

Βαγγέλης Περρής: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το κόψιμο του Rodeo:

Τέλος εποχής για το Rodeo...

Μετά από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και από τις ευκαιρίες που έδωσε ο σταθμός, αποφάσισαν στον ΣΚΑΙ να κόψουν οριστικά την εκπομπή. (Rodeo: Η επίσημη ανακοίνωση για το κόψιμο της εκπομπής: "Το ταξίδι αυτό..." (Βίντεο)) Διαβάστε παρακάτω...

Ο Βαγγέλης Περρής μετά το κόψιμο της εκπομπής του μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και άφησε να εννοηθεί ότι ήδη ο δικηγόρος του εξετάζει πώς θα αντιμετωπίσει το θέμα!

Δείτε ακόμη: Η Αθηναΐς Νέγκα κατακεραυνώνει τον ΣΚΑΙ μετά το κόψιμο του Rodeo: "Κανείς δεν με ενημέρωσε, κανείς δε με πήρε τηλέφωνο!"

"Η εκπομπή δεν θα υπάρχει στον ΣΚΑΪ. Επειδή τα θέματα είναι ευαίσθητα και δεν θέλουμε να εκτεθούμε -επειδή την κάθε κουβέντα την μετράει ο καθένας διαφορετικά- περιμένουμε να έχουμε μια συγκεκριμένη συμβουλή για να δούμε πώς θα το χειριστούμε. Η εκπομπή τελείωσε. Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για να κάνουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Την εκπομπή μας θα αντικαταστήσει τουρκική εκπομπή. Σαν τις Σουλιώτισσες θα χοροπηδάμε στου Ζαλόγγου τη μεριά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής!

Ο ίδιος μάλιστα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες με τις συνεργάτιδες του και τα καρφιά στις λεζάντα έπεφταν βροχή!

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: