Βόμβα στην Eurovision! Στον αέρα η παρουσίαση των τραγουδιών για τον ελληνικό τελικό!

Βόμβα στην Eurovision! Στον αέρα η παρουσίαση των τραγουδιών για τον ελληνικό τελικό!

Κυριολεκτικά στον αέρα βρίσκεται ο ελληνικός τελικός της Eurovision!

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος «Στη φωλιά των ΚουΚου», η παρουσίαση των τραγουδιών για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision που είχε προγραμματιστεί για τις 12 Φεβρουαρίου δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά καθώς υπάρχουν προβλήματα με τις εγγυητικές επιστολές της ΕΡΤ σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι! Διαβάστε παρακάτω...


Ωστόσο, η μοναδική δισκογραφική που έχει υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό είναι η εταιρία Spider Music που εκπροσωπεί το συγκρότημα Χοροσταλίτες ενώ οι άλλες δυο εταιρείες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχουν ζητήσει δικαίωμα, προκειμένου να αποφασίσουν τελικά ποια θα είναι η επόμενη τους κίνηση και να θα πληρώσουν ή όχι!

Δείτε επίσης: Πώς πέρασε την Τσικνοπέμπτη η Ελένη Μενεγάκη; Η αποκάλυψη on air!


Φήμες μάλιστα θέλουν την ΕΡΤ να εξετάζει το ενδεχόμενο και της απευθείας ανάθεσης, μιας και οι κανονισμοί της EBU έχουν αλλάξει και πλέον μπορεί κάποιος καλλιτέχνης να εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision με ένα τραγούδι που έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκεί η ημερομηνία της κυκλοφορίας του να είναι από την 1η Σεπέμβρη του 2017 και μετά! Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η Αρετή Κετιμέ είχε πει ότι δεν γνώριζε κάτι σχετικά με τα χρήματα που ζητούσε η ΕΡΤ!