Για πρώτη φορά! Η Χριστίνα Λαμπίρη αποκαλύπτει το «βέτο» της Μαραγκουδάκη! Τι αλλαγές θα κάνει στο Epsilon;

Για πρώτη φορά! Η Χριστίνα Λαμπίρη αποκαλύπτει το «βέτο» της Μαραγκουδάκη! Τι αλλαγές θα κάνει στο Epsilon;

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο και στην Ναταλία Γερμανού για την απόφαση της να συμμετάσχει στο Dancing with the stars αλλά και την σχέση της με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη!


Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε τι αλλαγές θα κάνει η νέα Chief Content Officer του Epsilon στο πρόγραμμα του σταθμού! Διαβάστε παρακάτω....


«Δεν έπαιρνα το θάρρος να το κάνω. Τώρα, τι άλλαξε; Την είδα αλλιώς…», είπε η Χριστίνα Λαμπίρη για το Dancing και συνέχισε: «Ήταν πάρα πολλοί οι ενδοιασμοί. Έλεγα «τι δουλειά έχεις εσύ στο Dancing;». Να πας να εκτίθεσαι… θα αρχίσουν τα σχόλια «α τα πόδια της, α τα χέρια της». Δεν είναι και το καλύτερο. Άλλο το γνωρίζω αυτοσαρκάζομαι, σχολιάζω, ξέρω. κι άλλο να είναι μόνιμο σχόλιο αυτό. Δεν είναι το πιο ευχάριστο. Αλλά όλα είναι στο μυαλό μας, οπότε μάλλον ωρίμασα πια»!

Δείτε ακόμη: Eurovision 2018: Άρχισαν τα όργανα! Σύζυγος πολιτικού ξεσκίζει την Φουρέιρα!«Να εκπροσωπήσει τη χώρα της, την Αλβανία»


Σχετικά με τα όσα συζήτησε με την Άλκηστις Μαραγκουδάη ανέφερε τα εξής:

«Έχουμε κάνει πάρα πολλές συζητήσεις με την κυρία Μαραγκουδάκη. Δεν γνωρίζω το τελικό πρόγραμμα που έχει η ίδια μέσα στο μυαλό της. Αυτό που θέλει να φτιάξει για το Epsilon για να πάει έτσι όπως το έχει εκείνη στο μυαλό της, να πάει πολύ ψηλά. Πραγματικά δεν ξέρω που έχει καταλήξει. Φαντάζομαι ότι θα το μάθουμε πάρα πολύ σύντομα όμως. Δηλαδή, φαντάζομαι ό,τι αλλαγές είναι να γίνουν, θα γίνουν στο επόμενο διάστημα».