Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανείπωτη θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας σχεδιαστής! Τον νίκησε ο καρκίνος...

Ανείπωτη θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας σχεδιαστής! Τον νίκησε ο καρκίνος...
News 11.02.2018 17:33

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δεύτερα στις 1.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στην «Πνοή Αγάπης», τον Σύλλογο Εθελοντών Κοινωνικής και Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με καρκίνο και τον Οικογενειών τους που επιτελεί έργο στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας.Διαβάστε παρακάτω....

Ένας λάτρης του ενδυματολογικού μινιμαλισμού, ο σχεδιαστής Δημήτρης Παρθένης, πέθανε χθες σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ήταν 74 ετών.

Δείτε ακόμη: Κοπή πίτας ALPHA – παρασκήνιο: Η «ψωνισμένη» Ελένη Μενεγάκη, το ύφος χιλίων καρδιναλίων και η ταπεινωτική συμπεριφορά προς τους συνεργάτες της

Ένα ελεύθερο πνεύμα που επικοινώνησε το δημιουργικό όραμα μέσα από άνετες σιλουέτες και φιλικά προς το σώμα υφάσματα, όπως το βαμβάκι, ο Παρθένης έχτισε ένα ελληνικό brand που αναπτύχθηκε και σε διεθνές επίπεδο μέσα από τα καταστήματα του οίκου αλλά και ένα δίκτυο πωλήσεων. Το άνετο αλλά σοφιστικέ στυλ Parthenis συνδέθηκε και με το νησί της Μυκόνου.

Την οικογενειακή παράδοση συνεχίζει σήμερα η κόρη του, Ορσαλία Παρθένη.

Share