Ο ήρωας πατέρας της Ευαγγελίας Αραβανή! Δείτε για πρώτη φορά το στήριγμά της που «έφυγε» από την ζωή!

Ο ήρωας πατέρας της Ευαγγελίας Αραβανή! Δείτε για πρώτη φορά το στήριγμά της που «έφυγε» από την ζωή!

Ο 53χρoνος Κώστας Αραβανής, ο οποίος ήταν ο φύλακας-άγγελος των κατοίκων της Λευκάδας (εργαζόταν στο ΕΚΑΒ του νησιού και έδινε πραγματικές μάχες για να σώζονται ανθρώπινες ζωές), αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δυστυχώς, όσο και να αγωνίστηκε ο πατέρας της Ευαγγελίας, δεν κατάφερε να βγει νικητής στην άνιση μάχη του με τον θάνατο. Ο 53χρoνος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου νοσηλευόταν για καιρό. Διαβάστε παρακάτω....

Η Ευαγγελία, παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Κύπρο, ταξίδευε συχνά στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το χωριό Καρυά στη Λευκάδα, για να βρίσκεται κοντά στον άρρωστο πατέρα της και να συμπαραστέκεται στη μητέρα της Σοφία και την αδελφή της Μαρία. Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, η Σταρ Ελλάς 2005 φρόντισε να κρατήσει -όσο ήταν δυνατό- την εν λόγω δύσκολη οικογενειακή υπόθεση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ευτυχώς, είχε δίπλα της όλο αυτό το διάστημα καλούς φίλους, που της κρατούσαν το χέρι και την παρηγορούσαν.

Δείτε ακόμη: To άγνωστο δράμα της Ευαγγελίας Αραβανή! Ο θάνατος που την σημάδεψε αλλά γνώριζαν μόνο λίγοι...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Ευαγγελία Αραβανή: Λιποθύμησε και στα παρασκήνια του DWTS την Παρασκευή! Το περιστατικό που δεν έμαθε κανείς

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Αραβανή απασχόλησε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στη Λευκάδα, τόπο καταγωγής του εκλιπόντος. «Ο χαμογελαστός και ήρεμος Κώστας δεν θα ξανατρέξει να προσφέρει τη βοήθειά του στον συνάνθρωπό μας όταν χρειαστεί ανάγκη» έγραψε η on line εφημερίδα «lefkada press» για τον πατέρα της Ευαγγελίας.

Η ίδια είχε πει παλαιότερα για τον πατέρα της:

«Όλο αυτό που πέρασα με τον μπαμπά μου είδα ότι έκρυβα μία δύναμη μέσα μου που πίστευα ότι δεν έχω... Ξέσπασα πολλές φορές, έπρεπε να βρω τη δύναμη να ξανασταθώ και γιατί έπρεπε να εμφανιστώ μπροστά του «τύπου δεν τρέχει τίποτα, όλα καλά» και το παλεύουμε, είμαστε εδώ μαζί, αλλά υπήρχαν και άλλες στιγμές που έβγαινα έξω έβαζα τα κλάματα, σκουπιζόμουν, ξαναέμπαινα μέσα...»

Δείτε το βίντεο: