Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ηθοποιός που έχει έρθει κοντά και οι φήμες που οργιάζουν!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ηθοποιός που έχει έρθει κοντά και οι φήμες που οργιάζουν!

Τον τελευταίο καιρό και λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor 2 πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Δαλάκα!

Η Κατερίνα ωστόσο μέσα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι διέψευσε τις φήμες λέγοντας ότι είναι ελεύθερη. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την άλλη μετά την συμμετοχή του στο Τατουάζ, ακούγεται πως έχει έρθει πολύ κοντά με την Κατερίνα Γερονικολού με την οποία σύμφωνα με το σενάριο, οι δυο τους πρόκειται να ζήσουν έναν έντονο έρωτα γεμάτο πάθος.

Δείτε ακόμη: Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το "άχαρο" τσιφτετέλι της Βρισηίδας Ανδριώτου που μας έφερε σε αμηχανία! (Βίντεο)

Δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν αναφέρει πως η ηθοποιός βοήθησε πολύ τον Ντάνο στα γυρίσματα, ενώ έκαναν και μια βόλτα οι δυο τους στα Μετέωρα έτσι ώστε να γνωριστούν καλύτερα, αλλά και να συζητήσουν γύρω από τον ρόλο του και να του δώσει συμβουλές.

Εμείς να σας πούμε βέβαια πως δεν τρέχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους και απλά οι δυο τους προσπαθούν να γνωριστούν και να "ταιριάξουν" πιο πολύ στο ρόλο τους!