Ευαγγελία Αραβανή: Η αποκατάσταση της αλήθειας για το λιποθυμικό επεισόδιο και η ανατριχιαστική περιγραφή της! (Βίντεο)

Ευαγγελία Αραβανή: Η αποκατάσταση της αλήθειας για το λιποθυμικό επεισόδιο και η ανατριχιαστική περιγραφή της! (Βίντεο)

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα του Σαββάτου!

Η Ευαγγελία Αραβανή πέρασε ένα επεισοδιακό Σάββατο βράδυ καθώς το χαμόγελο πάγωσε όταν λιποθύμησε μπροστά στα μάτια του αγαπημένου της, Νίκου Οικονομόπουλου και χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα σε γνωστό νοσοκομείο της Αττικής. διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της προέβαλλε τις δηλώσεις της Ευαγγελίας όπου η ίδια αποκάλυπτε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.
"Κάποια στιγμή εγώ έτρεμα, γιατί δεν ήμουν και πάρα πολύ καλά. Είμαι λίγο αρρωστούλα. Ένιωθα λίγο κρύο στο πλατό. Είπα πώς δεν θα την βγάλω καθαρή. Μετά πήρα τα φαρμακάκια μου και συνήλθα. Ένιωθα μια ζαλάδα και μια καταρροή, αλλά τα καταφέραμε. Δεν γλίτωσα κι εγώ... Το έχω τρεις μέρες και νόμιζα ότι θα περάσει μέχρι σήμερα...", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αμέσως μετά, ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη στην Ευαγγελία, λέγοντας: "Την Παρασκευή έγινε αυτό. Το Σάββατο αισθάνθηκε πολύ χειρότερα. Αισθάνθηκε καλύτερα και βγήκε για ποτό με τις φίλες της και λιποθύμησε. Έπαθε υπερκόπωση. Πήγε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε. Της έκαναν μια ενδοφλέβια κορτιζόνη. Έπαθε και οξεία λαρυγγίτιδα, έκλεισε η φωνή της...". Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: